domena
Olej elektrodę, tam jest pełno pieniaczy i ludzi którym ciągle coś nie pasuje. Założyłem o tym temat i ciągle był usuwany. Elektroda to takie niereformowalne betonowe środowisko które zawsze wie najlepiej.
Co do światelek - ktoś z modów wyjaśni co poszło nie tak ?
Przy okazji mam propozycję z innego forum - składki na serwer. Dobrowolne itd. Kwoty dobrowolne itd. Każdy wpłaca ile chce. Jak wpłaci w zamian dostaje belkę / inny kolor podpisu i jest wyróżniony.
Co do światelek - ktoś z modów wyjaśni co poszło nie tak ?
Przy okazji mam propozycję z innego forum - składki na serwer. Dobrowolne itd. Kwoty dobrowolne itd. Każdy wpłaca ile chce. Jak wpłaci w zamian dostaje belkę / inny kolor podpisu i jest wyróżniony.
ILPT
- Calineczka
- Kontakt:
Mea culpa
W mojej głowie zaistniało przekonanie, że domena jest opłacona, niedawno płaciłem za http://www.dzieckobezreklamy.pl/ i zapomniałem o światełkach. Na nieszczęście, nie wiedzieć czemu, maile od OVH nie docierają do mnie. Przyjrzę się temu kiedy indziej....
O tym że forum nie działa poinformował mnie wczoraj koło 16tej Mikołaj (DNF). Zanim dotarłem do domu to OVH już nie pracowało, support znaczy się, na zgłoszenie nie odpowiadali, dopiero jak się dodzwoniłem to mi wyjaśnili, ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasię
Opłaciłem, jest.
Jaki spór i kto się ze mną chciał kłócić to nie wiem.
A co, chce ktoś forum kupić?
Miewam go dość, zwłaszcza jak się do wycia moich dzieci jakiś troll internetowy dołączy....
Swoją drogą sporo mamy światłoholików, którzy atakowali mnie o forum, pozytywnie rzecz jasna, i słusznie, bo bez światła nie da się żyć
Za wasze stargane nerwy przepraszam.
W mojej głowie zaistniało przekonanie, że domena jest opłacona, niedawno płaciłem za http://www.dzieckobezreklamy.pl/ i zapomniałem o światełkach. Na nieszczęście, nie wiedzieć czemu, maile od OVH nie docierają do mnie. Przyjrzę się temu kiedy indziej....
O tym że forum nie działa poinformował mnie wczoraj koło 16tej Mikołaj (DNF). Zanim dotarłem do domu to OVH już nie pracowało, support znaczy się, na zgłoszenie nie odpowiadali, dopiero jak się dodzwoniłem to mi wyjaśnili, ze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasię
Opłaciłem, jest.
Jaki spór i kto się ze mną chciał kłócić to nie wiem.
Miewam go dość, zwłaszcza jak się do wycia moich dzieci jakiś troll internetowy dołączy....
Swoją drogą sporo mamy światłoholików, którzy atakowali mnie o forum, pozytywnie rzecz jasna, i słusznie, bo bez światła nie da się żyć
Za wasze stargane nerwy przepraszam.
skaktus pisze:Przy okazji mam propozycję z innego forum - składki na serwer.
A nie chodzi czasem o takie forum o radiach? Bo jeśli o to, to wiem o czym piszesz- to jest świetny pomysł. Chętni zawsze tak szybko kliają oferty, że człowiek nie nadąży, a tu nagle koniec- kwota zebrana...
Co do sprawy z elektrodą to wyobraź sobie moją reakcję, gdy po paru godzinach forum nadal nie działa, ja nie mam kontaktu do żadnego admina, a elektroda, która była jedynym pomysłem i ostatnią deską ratunku wywala mi takie coś! Mimo, że znają nas i odsyłają tu ludzi po pomoc.
PS. Nie miałem pewności, czy tylko mi nie działa, czy innym też- myślałem, że bana dostałem, tylko nie wiedziałem za co.
Oj tam, ważne że działa.
To jak z tymi składkami ? może warto przemysleć ? Forum nie działa za free...
piciex - jest jeszcze torch.pl, tam jest połowa "z nas".
Co do opłat - to nie o radiu, tylko inne, dawne forum o komórkach które już umarło. Tam płaciło się tyle ile się chce i kiedy się chce. Nie było żadnych ograniczeń itd.
PS-Umarło bo admini olali sprawę, ludzie odeszli na fora o smartfonach itd. Forum istnieje, ale ruch tam mizerny.
To jak z tymi składkami ? może warto przemysleć ? Forum nie działa za free...
piciex - jest jeszcze torch.pl, tam jest połowa "z nas".
Co do opłat - to nie o radiu, tylko inne, dawne forum o komórkach które już umarło. Tam płaciło się tyle ile się chce i kiedy się chce. Nie było żadnych ograniczeń itd.
PS-Umarło bo admini olali sprawę, ludzie odeszli na fora o smartfonach itd. Forum istnieje, ale ruch tam mizerny.
Ostatnio zmieniony środa 19 lis 2014, 13:42 przez skaktus, łącznie zmieniany 1 raz.
ILPT
- smokuxx1987
Miedzy innymi dlatego właśnie pewnie, na wszelki wypadek, zostawie tą grupę na Fejsuniu, zawsze będzie jakiś awaryjny kontaktsmokuxx1987 pisze:Ufff, co za ulga.
piciex znalazłem w googlu twój post odnośnie naszego forum, oczywiśćie przesunięty do kosza.
https://www.facebook.com/groups/305853529624321/
skaktus pisze:piciex - jest jeszcze torch.pl, tam jest połowa "z nas".
Nie bój nic. Na to wpadłem w nocy, rano już byłem tam zarejestrowany i atakowałem.
Calineczka będzie jeszcze miesiącami maile i PW w różnych dziwnych miejscach znajdował- to będzie jak szukanie jajek wielkanocnych. Za dwa lata calineczka odsuwa szafę w domu, a tam PUJ!!! List od piciexa!
smokuxx1987 pisze:piciex znalazłem w googlu twój post odnośnie naszego forum
Trzeba było na PW walić, tak jak 30 pozostałych. Ja jeszcze nie skończyłem tam wszystim odpowiadać, że forum działa...
W sprawie sporu to ja narozrabiałem - źle zinterpretowałem wyniki z whois.Calineczka pisze: Jaki spór i kto się ze mną chciał kłócić to nie wiem.
Ktoś pewnie chce kupić bo założył opcję na domenę. Jak nie zapłacisz następnym razem to ten ktoś będzie mógł kupić (nie natychmiast).
Co do składek: jakie są realne koszty utrzymania forum? Może przy okazji składek dałoby się opłacić kogoś kto by zmigrował nasze dane na nowoczesny silnik?
Ważne żeby przy takiej okazji nie przeoczyć dodania Forum do Tapatalka bo to ogromna wygoda i funkcjonalność na tabletach, smartfonach i telefonach. Operacja prosta ale nie na każdym silniku chybaneutrinus pisze:Może przy okazji składek dałoby się opłacić kogoś kto by zmigrował nasze dane na nowoczesny silnik?
Mam złe doświadczenia z opcją na domenę, jak ktoś założył to zazwyczaj ta sama firma i zazwyczaj to ona wygrywa spory w nask'u. Wiem bo kiedyś straciłem z dnia na dzień domenę i to że miałem potwierdzenie płatności niczego nie zmieniło. Zabolało z dnia na dzień nawet maila nie odebrałem a propozycja odkupienia za 20k$ dla firmy Car-Audio, słabo opłacalna. Zresztą na forum jest sporo osób więc każdy pogonił by jakieś światełko i pewnie nie było by tragedii
Witam.cpt.Nemo pisze:Miedzy innymi dlatego właśnie pewnie, na wszelki wypadek, zostawie tą grupę na Fejsuniu, zawsze będzie jakiś awaryjny kontaktsmokuxx1987 pisze:Ufff, co za ulga.
piciex znalazłem w googlu twój post odnośnie naszego forum, oczywiśćie przesunięty do kosza.
https://www.facebook.com/groups/305853529624321/
Fejsbuka używam tylko w awaryjnych sytuacjach, a ponieważ taka się wczoraj wydarzyła, "dodałem się" do grupy
I chyba nie tylko ja, bo widzę, że jest więcej osób niż kiedy pierwszy raz patrzyłem.
Pozdrawiam.
Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah
GrzechVip pisze:Mam złe doświadczenia z opcją na domenę, jak ktoś założył to zazwyczaj ta sama firma i zazwyczaj to ona wygrywa spory w nask'u. Wiem bo kiedyś straciłem z dnia na dzień domenę i to że miałem potwierdzenie płatności niczego nie zmieniło. Zabolało z dnia na dzień nawet maila nie odebrałem a propozycja odkupienia za 20k$ dla firmy Car-Audio, słabo opłacalna. Zresztą na forum jest sporo osób więc każdy pogonił by jakieś światełko i pewnie nie było by tragedii
A jak to zrobić żeby to zawsze było twoje