Co ja robię źle? Jestem w aplikacji, mam kupon bo go tam widzę, że jest, ale kiedy chcę zapłacić za zakupy i wybieram zakładkę "coupon" to jest pusto. Wpisałem nawet jego numer, który mam w zakładce "my coupon" i dostałem info "Couponcode is not valid"
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Jeden przedmiot za minimum $11.01 lub kilka łączenie za minimum $11.01 aleeee od tego samego sprzedawcy
[ Dodano: 17 Listopad 2014, 12:01 ]
"Coupons are all gone!
Come back later for more freebies!"
Więc zostały tylko te, które wcześniej sobie wygenerowaliśmy
[ Dodano: 18 Listopad 2014, 11:48 ]
Zostało mi jeszcze trochę kuponów więc przeznaczam je na sprzedać. Stosowna informacja pojawiła się w sklepiku.
U mnie rodzinnie pokupowaliśmy ale zrobiliśmy błąd płacąc tą samą kartą wszędzie. Jedno zamówienie przeszło ale reszta wisi jako "Pending payment verification"
Skończyło się Januszowanie nic dziwnego, w końcu co niektórzy za pomocą generatora narobili sobie po kilkaset (!!!) email i wzięli na nie kupony... szkoda, ze ci bardziej uczciwi też dostali rykoszetem. No ale co poradzić, jak już niektórzy zaczęli handlować kuponami.
Pojawił się problem ale przy płatności jedną kartą na kilku kontach. Trzeba zadzwonić do swojego banku, uzyskać "transaction number" i odesłać ekipie dhgate do zweryfikowania. Chińczyk przekazał mi że są zasypani milionami zamówień z polski i ręcznie weryfikują każdą płatność kartą.
Problemu nie ma przy płatności za pomocą przelewy24. Tak opłacone zamówienia weryfikują się automatycznie z biegu
Robimy konto na https://www.entropay.com/następnie po zalogowaniu klikamy: "Account type" i potwierdzamy email. Można załadować pieniądze(euro,dolary) na wirtualną kartę i cieszyć się. Prowizja wynosi 5%, generowanie nowych kart odbywa się za darmo, wystarczy na nie przelać pieniądze (minimum 1 euro/dolar). Konto typu Starter posiada max 1 kartę, typ Basic do 10 kart.