Zakup dobrej latarki na aliexprees z promocji 11.11 do 70zł
Zakup dobrej latarki na aliexprees z promocji 11.11 do 70zł
Cześć. Przeglądając co będzie w tej promocja na aliexpress widziałem parę fajnych latarek.
Czy według Was któraś jest warta uwagi?
Np. http://www.aliexpress.com/store/product ... 217858.134
Z rabatem będzie kosztowała 19.95$ czyli całkiem dobrze.
Warto na nią wydać pieniądze? Czy znajdę tam coś lepszego w podobnej cenie?
Czy według Was któraś jest warta uwagi?
Np. http://www.aliexpress.com/store/product ... 217858.134
Z rabatem będzie kosztowała 19.95$ czyli całkiem dobrze.
Warto na nią wydać pieniądze? Czy znajdę tam coś lepszego w podobnej cenie?
Też się nad nią zastanawiałem ale sterownik w niej jest badziewny, bez zabezpieczenia, trzeba akku protected stosować, w diody idzie mało prądu no i z tego co wiem połączone są równolegle.
Dobra to ona będzie ale po modyfikacjach inaczej nie polecam.
Dobra to ona będzie ale po modyfikacjach inaczej nie polecam.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Tyle, że tu jest bez promocji
poprawiony link
poprawiony link
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 lis 2014, 15:13 przez Zbychur, łącznie zmieniany 1 raz.
W dwóch normalnych egzemplarzach, które robiłem, zmieniałem tylko sterownik i połączenie diod z równoległego na szeregowe, w drugiej jeszcze była zmiana diod na Neutralne. Sterownik ładowałem taki
driver
Do drivera konieczne jest dolutowanie pierścienia, bo jest trochę za mały na średnicy. Poprawa termiki i wymiana włącznika i to wszystko
Jeden egzemplarz wyglądający z zewnątrz identycznie miął pigułę bez gwintu przykręconą pierścienie z wierzchu, chłodzenie prawie żadne. Trzeba było toczyć, ale przy okazji przygotowałem ją sobie pod w/w driver.
Generalnie koszty moda nie są jakoś abstrakcyjnie wysokie.
W tej chwili czekam na taki driver, bo będzie kolejna taka (normalna), i tam wylądują skalpowane XP-L V6. Spróbuję przez to poprawić skupienie i co za tym idzie zasięg.
driver
Do drivera konieczne jest dolutowanie pierścienia, bo jest trochę za mały na średnicy. Poprawa termiki i wymiana włącznika i to wszystko
Jeden egzemplarz wyglądający z zewnątrz identycznie miął pigułę bez gwintu przykręconą pierścienie z wierzchu, chłodzenie prawie żadne. Trzeba było toczyć, ale przy okazji przygotowałem ją sobie pod w/w driver.
Generalnie koszty moda nie są jakoś abstrakcyjnie wysokie.
W tej chwili czekam na taki driver, bo będzie kolejna taka (normalna), i tam wylądują skalpowane XP-L V6. Spróbuję przez to poprawić skupienie i co za tym idzie zasięg.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 10 lis 2014, 15:14 przez Zbychur, łącznie zmieniany 1 raz.
Matixs, kup tą http://www.banggood.com/Solarstorm-T3-3 ... 33614.html z kodem ST3 wychodzi 27$ i nie trzeba modować.
2000lm realnie powinna mieć, w przyszłości jak będziesz chciał to zmienisz ledy na wydajniejsze czy o innej barwie.
2000lm realnie powinna mieć, w przyszłości jak będziesz chciał to zmienisz ledy na wydajniejsze czy o innej barwie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.