Okres przydatności do spożycia ciasteczek.
Okres przydatności do spożycia ciasteczek.
Witam,
Mam taki drobny problem techniczny i nie bardzo wiem, czy to kwestia ustawień na serwerze, czy u mnie w przeglądarce. A może to celowa polityka. Jakoś strasznie szybko wygasają ciasteczka i już po kilku minutach 'nieklikania' jestem wylogowany. Trudno napisać kilka zdań, muszę co chwila wybierać 'podgląd' by odświeżyć sesję. Czy to tylko mi przeszkadza, co by sygerowało, że to problem z moją przeglądarką?
Mam taki drobny problem techniczny i nie bardzo wiem, czy to kwestia ustawień na serwerze, czy u mnie w przeglądarce. A może to celowa polityka. Jakoś strasznie szybko wygasają ciasteczka i już po kilku minutach 'nieklikania' jestem wylogowany. Trudno napisać kilka zdań, muszę co chwila wybierać 'podgląd' by odświeżyć sesję. Czy to tylko mi przeszkadza, co by sygerowało, że to problem z moją przeglądarką?
- Calineczka
- Kontakt:
Ja czegoś nie rozumiem.... Jakoś u mnie, zarówno w IE jak i w FF, działa znakomicie zaznaczenie kratki koło pola logowania dzięki czemu automatycznie loguje mnie za każdym wejściem na stronę... Mam zazwyczaj odpalonego FF gdzie na jednej z kart jest forum - kilka razy dziennie hibernuje lapka, wzbudzam go juz w nowej sieci i po otwarciu okna FF jestem wciąż zalogowany. Więc ciacha działaja sprawnie, nawet przy nieoczekiwanych przełaczeniach. Czasem nie wylogowuje się (w sposób dla mnie zauważalny) przez kilka dni.
Pozdr.
Pikom
Pikom
niby tak, ale narazie nie mam zamiary przechodzic na wyzsza wersje (powod - brak kompatybilnosci niektorych dodatkow z FF 3.0)Pikom pisze:tOmki - zauważ, że masz nieco starszą wersję FF niż czarny_kruk lub ja...czarny_kruk pisze:u mnie dziala na FF tak jak powinno, korzystam podobnie jak Pikom.
ale dla zasady sprawdze na innym kompie w sieci, tyle ze na FF 3.0