Convoy M2 jaką latarkę tego typu kupić? Jaki typ diody wybra

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
kafi

Convoy M2 jaką latarkę tego typu kupić? Jaki typ diody wybra

Post autor: kafi »

Witam
Jakiś czas temu zakładałem post czy coś ukazało się w ostatnich miesiącach ciekawego na rynku
Dodam że do wczoraj byłem posiadaczem MTE 808B na diodzie SSCP7 i CONVOYA M2 kupionego na fasttech Convoy M2 Cree XM-L T6-3C ale niestety ktoś mi te latarki podprowadził :/

Szperałem dziś kilka godzin za jakąś latareczką na 18650 podobnych rozmiarów jak MTE i Convoy M2 ale nic ciekawego nie mogłem znaleźć.

Na aliexpress jest convoy z wyborem wielu diod i nie mam pojęcia jaką wybrać. Czy ktoś może mi pomóc w wyborze?

Zależy mi aby była jak najmocniejsza, a barwa światła była ciepła jak w SSCp7 lub nawet XM-l T6 3C (była cieplejsza o wiele od SSCP7)

Niestety nazwy diod i Kalwiny nie wiele mi mówią bo nie wiem ile miałem w poprzednich latarkach ale szacuje że koło 4000K bo przy 6000K to barwa była by biała zimna.

Link do aliexpress

http://www.aliexpress.com/item/Convoy-m ... 40295.html

Czy na fasttech kupi się oryginalną latarkę? Czy na aliexpress będzie to samo?
Kupiłem ostatnio ładowarke ultrafire na aliexpress i przyszła podróbka natomiast na fasttech taka samą kupiłem już oryginalną.
Jeżeli na rynku ukazało się coś o wiele ciekawszego do czego warto dołożyć te kilka kilkanascie dolarów to bardzo bym poprosił o propozycje i linki.

Z góry dziękuję za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam forumowiczów
arekm

Post autor: arekm »

"Shenzhen Convoy Electronics Co., Ltd." na aliexpress to jest ten właściwy "oryginalny" sklep.

T6-4C jest ciepła. 7135*8 - 2.8A.
ODPOWIEDZ