Witam
Jakiś czas temu zakładałem post czy coś ukazało się w ostatnich miesiącach ciekawego na rynku
Dodam że do wczoraj byłem posiadaczem MTE 808B na diodzie SSCP7 i CONVOYA M2 kupionego na fasttech Convoy M2 Cree XM-L T6-3C ale niestety ktoś mi te latarki podprowadził
Szperałem dziś kilka godzin za jakąś latareczką na 18650 podobnych rozmiarów jak MTE i Convoy M2 ale nic ciekawego nie mogłem znaleźć.
Na aliexpress jest convoy z wyborem wielu diod i nie mam pojęcia jaką wybrać. Czy ktoś może mi pomóc w wyborze?
Zależy mi aby była jak najmocniejsza, a barwa światła była ciepła jak w SSCp7 lub nawet XM-l T6 3C (była cieplejsza o wiele od SSCP7)
Niestety nazwy diod i Kalwiny nie wiele mi mówią bo nie wiem ile miałem w poprzednich latarkach ale szacuje że koło 4000K bo przy 6000K to barwa była by biała zimna.
Link do aliexpress
http://www.aliexpress.com/item/Convoy-m ... 40295.html
Czy na fasttech kupi się oryginalną latarkę? Czy na aliexpress będzie to samo?
Kupiłem ostatnio ładowarke ultrafire na aliexpress i przyszła podróbka natomiast na fasttech taka samą kupiłem już oryginalną.
Jeżeli na rynku ukazało się coś o wiele ciekawszego do czego warto dołożyć te kilka kilkanascie dolarów to bardzo bym poprosił o propozycje i linki.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i serdecznie pozdrawiam forumowiczów