II zlot Światełkowców !!!

....nie pasujące gdzie indziej...
lyon

Post autor: lyon »

ja też chętnie przyjadę na zlot! a tych co mieszkają dalej i uważają że gdańsk nie jest "w centrum polski" chcę pokrzepić faktem że tutaj (w gdańsku) 13 km trasy w godzinach szczytu to czasem nawet 90 minut jazdy komunikacją miejską... przykładowo pociąg pośpieszny z poznania do gdańska pokonujący ponad 300 km jedzie się 5 godzin z minutami... za bilet oczywiście zapłaci się kartą master card ale chwile spędzone w dobrym towarzystwie są... bezcenne! :grin:
czarny_kruk

Post autor: czarny_kruk »

lyon pisze:ja też chętnie przyjadę na zlot! a tych co mieszkają dalej i uważają że gdańsk nie jest "w centrum polski" chcę pokrzepić faktem że tutaj (w gdańsku) 13 km trasy w godzinach szczytu to czasem nawet 90 minut jazdy komunikacją miejską...
i ze to niby ma byc jako zaleta :?: :lol: mam to na codzien we wrocku i nie przepadam, ale jesli Ty... ;)
Awatar użytkownika
Pikom
Site Admin

Post autor: Pikom »

Oj, kruku, niedowiarku... Jak przeliczysz odpowiednie współczynniki, to jadąc ze średnią prędkością komunikacji miejskiej podróż z Poznania zajmuje tyle czasu co przejechanie w godzinach szczytu, w mieście, 43 kilometrów - więc odległość niejako sie skraca... relatywnie :P
Pozdr.
Pikom
czarny_kruk

Post autor: czarny_kruk »

hiehiehie... a no chyba, ze tak :wink:

Do Gdanska to trzebaby startowac gdzies 4am z Wroclawia, wiec mysle, ze o tej porze to ciezko byloby stac tyle w korkach... nawet u Was. :razz:
Awatar użytkownika
lennin

Post autor: lennin »

A mi najlepiej i tak się jeździ nocą :D Co sie czai za zakrętem ;) Czy się uda?

BTW. Tak sobie wykombinowałem że jak nie będzie chętnych z moich okolic to może z midim się zabiorę :roll:
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Ok, nie ma problemu.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
DNF

Post autor: DNF »

Ja bede napewno. Nie bede moglbyc z Wami caly dzien, jedynie wieczorami..
Ze mna bedzie napewno jeden kolega, a czy ktos jeszcze to sie okaze czy reszcie uda sie znalezc nocleg. Jak nie, to tylko Nas dwojka.
Pozdrawiam
DNF
zipek135

Post autor: zipek135 »

JA zobacze jak ze szkołą. DO Trójmiasta z Elbląga w końcu daleko nie jest ... ;). Sie zobaczy :D :cool:
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Panowie, proponuję jeden wieczór i nie wiadomo jaką częśc nocy spędzić w klimacie Paszczy Lwa:

kliki na google

bylismy tam dzisiaj z naszymi lepszymi połowami(nie wszystkimi ;-) ) z Voitem i Pikomem , wziąłem aparat co by pokazac Wam jak to w środku wygląda:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jest barek z napojami...ale jadła niewiele. Można zamawiać z okolicznych pizzerii etc. Przychylnym okiem patrza na maniaków...geocachingowcy byli, przy nas chłopaki robili wojny małymi zołnierzykami...budowali makiety...wyglądało przeciekawie... :mrgreen:
Blisko do lasu... :mrgreen:
To teraz umawiajmy się, jaki wieczór tam spędzimy...piatek czy sobotę? Zarezerwoał bym stolik lub dwa...uprzedził o najeździe latarkowców... ;-)
Awatar użytkownika
lennin

Ja jeszcze nie wiem na ile dni pojade :D Że tak powiem jestem uzależniony na ten czas od Midiego ;)

Ładnie tam trzeba przyznać i jest gdzie się wyspać jakby ktoś za mocno się rozgrzewał trunkami alkoholowymi :mrgreen:
Ostatnio zmieniony czwartek 29 sty 2009, 23:02 przez lennin, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek
Czy to jakaś nowa niesprecyzowana choroba? .....światła, światła więcej ŚWIATŁAObrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

...to dzwoń do Midiego, pisz i powiedzcie Panowie bo musimy zaliczyć Paszczę ;-)
Awatar użytkownika
lennin

Podobno będziemy od piątkowego popołudnia do niedzieli rana ;)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

To jak potwierdzisz to ja proponuję zacząć w piątek wieczorem a jak się nam spodoba w sobotę zrobimy powtóreczkę :mrgreen:
Awatar użytkownika
midi

Post autor: midi »

Taki jest plan, potwierdzam :mrgreen:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

...to co, że w piątek ostrzegę ...że będziemy najeżdżać z latarniami? :mrgreen:
ODPOWIEDZ