Dobra cena!
Swoją drogą ceny markowych latarek na tym banggood są w większości zupełnie z czapy , niektóre modele Fenixa, Olighta, NiteCore, czy nawet SolarForce dorównują cenami, a nawet są droższe niż w naszych, polskich sklepach w gdzie do cen doliczony jest już VAT, cło i marża.darol pisze:Promocja dzienna (Daily Deals) Jetbeam WL-S4 MT-G2 http://www.banggood.com/Jetebeam-WL-S4- ... 52618.html
z kodem: JWLS4 - 78,99$
___
Jetbeam po góra 3 minutach ogranicza jasność o ponad połowę (do ~1000lm) przez co teoretyczny czas pracy w trybie turbo wydaje się długi. W K40M spadek jest minimalny, a latara ciśnie ~2500lm do wyczerpania baterii. Stąd krótszy czas pracy mimo jednego ogniwa więcej. Do tego Acebeam ma większy reflektor (=lepszy zasięg) oraz mnogość trybów ustawianych genialnie prostym w obsłudze pierścieniem. Nawet bez promocji jest to wg mnie jedna z najlepszych armat na rynku.
Ogólnie K40M wygląda na dobrze przemyślaną i fajną lampkę, tryb najniższy rzędu 0,9lm nie zdarza się często w tego typu armatach, barwa światła przyjemnie naturalna, wielka moc w maksie, świeci bardzo daleko i ładnie doświetla boki (równomierny flood), sprawny sterownik o płaskiej harakterystyce, a sterujący pierścień magnetyczny to już taki latarkowy "highend" moim zdaniem (mam dwa Sunwaymany z podobnym rozwiązaniem i chwalę sobie).
Cena poniżej 300zł to świetna okazja jak na tak wyposażoną latarkę.
Tak na sucho patrząc na "beamshoty" z recenzji K40M zamieszczonych w necie, AceBeam rozkładem światła nieco przypomina mi trój ledowego TK75, jak K40M dotrze do mnie to będę mógł na żywo porównać oba potworki.
____
Cena poniżej 300zł to świetna okazja jak na tak wyposażoną latarkę.
Tak na sucho patrząc na "beamshoty" z recenzji K40M zamieszczonych w necie, AceBeam rozkładem światła nieco przypomina mi trój ledowego TK75, jak K40M dotrze do mnie to będę mógł na żywo porównać oba potworki.
____