alienth, świeci jak reszta, nie jest to kolimator owalny ale daje radę. A rower to veturilo i tylko powroty po 18 do domu z pracy, latarka trzymana w ręku. To i prędkości nie za wielkie. Podajcie parametry na jakich zrobić fotki to po weekendzie coś pstryknę.
fotorondo, zaopatrz się w choćby najtańszy uchwyt do roweru. Z doświadczenia wiem, że jazda na rowerze z latarka w ręku grozi wywinięciem pięknego orła..
No właśnie z racji nie posiadania własnego rowerka, wracam z pracy veturilo, ale bez obaw, kiere trzymam obiema rekami. Po prostu w lewej dodatkowo latarka. tty5150, ten na szybko złączce jest ciekawy, ale ta guma też nie głupia.
Dziś was posłucham i na łepetynę wsadzę biedronkową czołówkę.
madkeinam, świecę swoją latarką tylko tam gdzie naprawdę ciemno i aut nie ma.
A nie przykleję latarki bo rower z wypożyczalni, biorę na dosłownie na kilkanaście minut.
O taśmie i trytytkach mówiłem jako o rozwiązaniu doraźnym, póki plastikowe czy gumowe zapięcie się nie przyplącze
A tak w ogóle to Veturilo nie mają jakiegoś zamontowanego na stałe oświetlenia?
Jesteś z Wawki, przejdź się po bazarach. Na pewno handlarze chińszczyzną z Wolumenu miewają bo sam od nich brałem i jeszcze w hurcie cenę targowałem . Pewnie na innych bazarach jest to samo.
Będziesz sobie codziennie zakręcał na chwilę, to dużo czasu nie zajmuje.
Zamontuj uchwyt na odwrót, tam gdzie kierownica ma być daj latarkę
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.