Podziel się swoim smutkiem

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Ja do specjalistów chodzę przeważnie, prywatnie, żeby nie czekać. Za każdym razem jednak domagam się paragonu, lub rachunku, wtedy mniej kombinują z podwójnym pobieraniem pieniędzy, od pacjenta i z funduszu, bo potem szybko kończą się punkty i robią się kolejki.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Dobrze że na badanie krwi nie muszę czekać tylko z marszu będę miał zrobione. Zaczęło się od "chyba pęcherzyka żółciowego". Okazuje się że jest zupełnie inaczej...
ILPT
Awatar użytkownika
zedart

Post autor: zedart »

Kot spędził dwie noce u weterynarza... £190, lodówka padła ostatniej nocy... kolejne £200, motocykl czeka na nowe cewki zapłonowe i znowu £££. Mam nadzieję, że nowy miesiąc będzie lepszy.
zed-art.co.uk
Awatar użytkownika
septius

Post autor: septius »

Kota szkoda, £ też ... ale pomyśl - masz motocykl !
Pozdrawiam
Jacek
fotorondo

Post autor: fotorondo »

septius, a lodówka ?? :|
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Tylko kociarze wiedzą, że ważniejszy od lodówki jest kot.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
fotorondo

Post autor: fotorondo »

Fluxor, może ty masz racje :mrgreen:
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Byłem dziś u specjalisty. Dodatkowe USG i skierowania na kolejne badania. Czeka mnie kolonoskopia, tomograf + badanie krwi na obecność markerów. Wszystkie plany wzięło w 4 litery :/
ILPT
Awatar użytkownika
Veldrinn

Post autor: Veldrinn »

skaktus, plus tego jest taki, że trafiłeś na dobrego lekarza, który do razu robi kompleks badań aby wykluczyć najpoważniejsze możliwości (a łagodniejsze mogą poczekać), a nie takiego co to mówi " paaaaanie, pewnie żeś się pan owpierniczał smalcu i teraz pęcherzyk/wątroba/śledziona dokazuje. Weź pan terpichol i przejdzie."
Co nie zmienia faktu, że powinieneś dostać skierowanie do szpitala/zakładu specjalistycznego i tam w ciągu 1-2 dni mieć zrobione wszystkie badania na NFZ. No, ale wróćmy do rzeczywistości :wink:
Zdrówka życzę!
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Chciałem nadać paczkę przez paczkomaty, wygenerowałem etykietę w czwartek, wszystko przygotowałem, miałem nadać wczoraj, ale tak mi przyszło do głowy że i tak przez weekend nikt jej z paczkomatu nie wyjmie to po co ma marznąć... Dziś dostaję wiadomość że etykieta straciła ważność i możliwość wysłania przepada razem z kasą... :evil:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
arekm

Post autor: arekm »

Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Zwracają zwracają. Ja kiedyś złe etykiety porobiłem (bez zaznaczenia, że nadawanie w paczkomacie - to gdy jeszcze stare głupie formularze mieli) to bez problemu kasę zwracają po kilku dniach, tzn. do wykorzystania później.

[ Dodano: 1 Listopad 2014, 21:11 ]
Ja do nich po prostu zadzwoniłem pogadałem i tyle, choć chyba trzeba powisieć na słuchawce na konsultanta, to pewno szybciej napisać. Kasę oddają dopiero po ok. tygodniu.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

No tylko co ja mam napisać w reklamacji, że zimno na dworze i nie chciałem żeby paczka z latarkami leżała? ;)
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Prosisz o zwrot pieniędzy, bo zrobiłeś błąd w etykiecie i musisz nową zamówić.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
madkeinam

Post autor: madkeinam »

Napisz tak jak się zawsze pisało prośbę do dziekana o przedłużenie sesji "Prośbę swą motywuję ciężką sytuacją rodzinna i uciążliwymi dojazdami" :-P
Zablokowany