Skype nie widzi sieci
Skype nie widzi sieci
Witam.
Mam niemały problem ze Skypem na win XP.
Mianowicie cały czas mam komunikat że Skype nie może się połączyć.
Jak wejdę w ustawienia to mam komunikat że sieć Wi-Fi nie odpowiada prawidłowo.
Na netbooku z win 7 jest cały czas ok.
Mam niemały problem ze Skypem na win XP.
Mianowicie cały czas mam komunikat że Skype nie może się połączyć.
Jak wejdę w ustawienia to mam komunikat że sieć Wi-Fi nie odpowiada prawidłowo.
Na netbooku z win 7 jest cały czas ok.
- lord_craven
Wszystko jest w porządku, po ostatniej aktualizacji win XP nic nie chce działać, tak ma być żebyś kupił nowy system. Ja miałem tak ze sterownikami do drukarki, po ostatniej automatycznej aktualizacji nagle potrzeny był jakiś plik do instalacji którego nie ma nawet w najnowszej wersji sterowników od producenta. Zainstalowałem XP na nowo bez aktualizacji i śmiga.
Właśnie jakoś ostatnio się pojawiła aktualizacja do oprogramowania mojej drukarki. Boję się że właśnie ta aktualizacja wszystko zepsuje. Jak coś działa to lepiej nie ruszać.Zbychur pisze:Wszystko jest w porządku, po ostatniej aktualizacji win XP nic nie chce działać, tak ma być żebyś kupił nowy system. Ja miałem tak ze sterownikami do drukarki, po ostatniej automatycznej aktualizacji nagle potrzeny był jakiś plik do instalacji którego nie ma nawet w najnowszej wersji sterowników od producenta. Zainstalowałem XP na nowo bez aktualizacji i śmiga.
Skype coś mieszał w swoich serwerach i np. u mnie przestało działać logowanie do skype i musiałem zainstalować nową wersję Skype niestety... Ale to było z 2-3 mce temu.
M$ niszczy Skype właśnie takimi działaniami wymuszającymi aktualizację. Szczególnie, gdy ktoś ma stary sprzęt to jest problem. Znajomi mieli starszy komp z AMD i po którejś instalacji Skype wyłączył na tym procku rozmowy wideo, trzeba było korzystać ze starszej wersji, która teraz się nie loguje zakup nowego komputera jeżeli chcesz Skypem z rodziną gadać
Powodzenia.
M$ niszczy Skype właśnie takimi działaniami wymuszającymi aktualizację. Szczególnie, gdy ktoś ma stary sprzęt to jest problem. Znajomi mieli starszy komp z AMD i po którejś instalacji Skype wyłączył na tym procku rozmowy wideo, trzeba było korzystać ze starszej wersji, która teraz się nie loguje zakup nowego komputera jeżeli chcesz Skypem z rodziną gadać
Powodzenia.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255