Podziel się swoim smutkiem
Tylko kociarze wiedzą, że ważniejszy od lodówki jest kot.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
skaktus, plus tego jest taki, że trafiłeś na dobrego lekarza, który do razu robi kompleks badań aby wykluczyć najpoważniejsze możliwości (a łagodniejsze mogą poczekać), a nie takiego co to mówi " paaaaanie, pewnie żeś się pan owpierniczał smalcu i teraz pęcherzyk/wątroba/śledziona dokazuje. Weź pan terpichol i przejdzie."
Co nie zmienia faktu, że powinieneś dostać skierowanie do szpitala/zakładu specjalistycznego i tam w ciągu 1-2 dni mieć zrobione wszystkie badania na NFZ. No, ale wróćmy do rzeczywistości
Zdrówka życzę!
Co nie zmienia faktu, że powinieneś dostać skierowanie do szpitala/zakładu specjalistycznego i tam w ciągu 1-2 dni mieć zrobione wszystkie badania na NFZ. No, ale wróćmy do rzeczywistości
Zdrówka życzę!
Chciałem nadać paczkę przez paczkomaty, wygenerowałem etykietę w czwartek, wszystko przygotowałem, miałem nadać wczoraj, ale tak mi przyszło do głowy że i tak przez weekend nikt jej z paczkomatu nie wyjmie to po co ma marznąć... Dziś dostaję wiadomość że etykieta straciła ważność i możliwość wysłania przepada razem z kasą...
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Pisz, powinni zwrócić - http://www.inpost.pl/klient-indywidualn ... macje.html
Zwracają zwracają. Ja kiedyś złe etykiety porobiłem (bez zaznaczenia, że nadawanie w paczkomacie - to gdy jeszcze stare głupie formularze mieli) to bez problemu kasę zwracają po kilku dniach, tzn. do wykorzystania później.
[ Dodano: 1 Listopad 2014, 21:11 ]
Ja do nich po prostu zadzwoniłem pogadałem i tyle, choć chyba trzeba powisieć na słuchawce na konsultanta, to pewno szybciej napisać. Kasę oddają dopiero po ok. tygodniu.
[ Dodano: 1 Listopad 2014, 21:11 ]
Ja do nich po prostu zadzwoniłem pogadałem i tyle, choć chyba trzeba powisieć na słuchawce na konsultanta, to pewno szybciej napisać. Kasę oddają dopiero po ok. tygodniu.
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255