Prowizję jaką płaci sprzedawca.
Bezpośrednio ode mnie nie maja nic
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
rafalzaq pisze:Brat ma kartę walutową z cinkciarza. Kosztowała 15 zł (przesyłka w cenie). To chyba tyle kosztów.
też mam (dolarową). Jak się skończy, to kupię następną. Wydał ją BZWBK i jest normalnie widziana w ich systemie transakcyjnym (a zasilać można gotówką w banku lub via Cinkciarz).
ptja pisze:
też mam (dolarową). Jak się skończy, to kupię następną. Wydał ją BZWBK i jest normalnie widziana w ich systemie transakcyjnym (a zasilać można gotówką w banku lub via Cinkciarz).
Co robisz gdy ważność się kończy, a masz jeszcze na niej dolary? Przelać na inną chyba się nie da?
ptja pisze:
Co robisz gdy ważność się kończy, a masz jeszcze na niej dolary? Przelać na inną chyba się nie da?
jest opłata za przelew czy wypłatę (znajdziesz to w TOiP), więc poniżej pewnej kwoty lepiej pamiętać, żeby uzupełnić i jakąś latarkę sobie sprawić przed końcem terminu
Płacąc kartą powiązaną z kontem nie wpłacasz środków na konto w paypalu. Pieniądze są ściągane bezpośrednio z karty. W tym przypadku nie płacisz żadnych prowizji itp.
Jaki macie obecnie kurs zakupu dolarów na konto/kartę lub kurs przewalutowania przy zakupie przez paypal?
Dolar strasznie poszybował i bardzo zdziwiłem się płacąc 2 dni temu, bo nie śledziłem tego.
max4max pisze:Jaki macie obecnie kurs zakupu dolarów na konto/kartę lub kurs przewalutowania przy zakupie przez paypal?
Dolar strasznie poszybował i bardzo zdziwiłem się płacąc 2 dni temu, bo nie śledziłem tego.
U mnie jak płaciłem 4 listopada za latarkę kurs wyszedł 3,52zł za 1$.