II zlot Światełkowców !!!
ja też chętnie przyjadę na zlot! a tych co mieszkają dalej i uważają że gdańsk nie jest "w centrum polski" chcę pokrzepić faktem że tutaj (w gdańsku) 13 km trasy w godzinach szczytu to czasem nawet 90 minut jazdy komunikacją miejską... przykładowo pociąg pośpieszny z poznania do gdańska pokonujący ponad 300 km jedzie się 5 godzin z minutami... za bilet oczywiście zapłaci się kartą master card ale chwile spędzone w dobrym towarzystwie są... bezcenne!
i ze to niby ma byc jako zaleta mam to na codzien we wrocku i nie przepadam, ale jesli Ty...lyon pisze:ja też chętnie przyjadę na zlot! a tych co mieszkają dalej i uważają że gdańsk nie jest "w centrum polski" chcę pokrzepić faktem że tutaj (w gdańsku) 13 km trasy w godzinach szczytu to czasem nawet 90 minut jazdy komunikacją miejską...
- Calineczka
- Kontakt:
Panowie, proponuję jeden wieczór i nie wiadomo jaką częśc nocy spędzić w klimacie Paszczy Lwa:
kliki na google
bylismy tam dzisiaj z naszymi lepszymi połowami(nie wszystkimi ) z Voitem i Pikomem , wziąłem aparat co by pokazac Wam jak to w środku wygląda:
jest barek z napojami...ale jadła niewiele. Można zamawiać z okolicznych pizzerii etc. Przychylnym okiem patrza na maniaków...geocachingowcy byli, przy nas chłopaki robili wojny małymi zołnierzykami...budowali makiety...wyglądało przeciekawie...
Blisko do lasu...
To teraz umawiajmy się, jaki wieczór tam spędzimy...piatek czy sobotę? Zarezerwoał bym stolik lub dwa...uprzedził o najeździe latarkowców...
kliki na google
bylismy tam dzisiaj z naszymi lepszymi połowami(nie wszystkimi ) z Voitem i Pikomem , wziąłem aparat co by pokazac Wam jak to w środku wygląda:
jest barek z napojami...ale jadła niewiele. Można zamawiać z okolicznych pizzerii etc. Przychylnym okiem patrza na maniaków...geocachingowcy byli, przy nas chłopaki robili wojny małymi zołnierzykami...budowali makiety...wyglądało przeciekawie...
Blisko do lasu...
To teraz umawiajmy się, jaki wieczór tam spędzimy...piatek czy sobotę? Zarezerwoał bym stolik lub dwa...uprzedził o najeździe latarkowców...
Ja jeszcze nie wiem na ile dni pojade Że tak powiem jestem uzależniony na ten czas od Midiego
Ładnie tam trzeba przyznać i jest gdzie się wyspać jakby ktoś za mocno się rozgrzewał trunkami alkoholowymi
Ładnie tam trzeba przyznać i jest gdzie się wyspać jakby ktoś za mocno się rozgrzewał trunkami alkoholowymi
Ostatnio zmieniony czwartek 29 sty 2009, 23:02 przez lennin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt: