Co sobie ostatnio kupiliście?

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
tOmki

Post autor: tOmki »

ElSor pisze:kamera sportowa SJ4000 + kilka dodatkowych akcesoriów
Skąd brałeś ?
Sprawdzałeś czy to oryginał ?
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

vat19.pl
Raczej oryginał. Skusił mnie film na YT > https://www.youtube.com/watch?v=60bzMH6YvWE
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Dobra cena w PL porównując do sklepów zza wody.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Takie maleństwo :mrgreen:
Convoy C8 dla porównania.
Obrazek
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

To ta zguba?
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

maciex93 pisze:To ta zguba?
Tak, znalazłem ją dzisiaj o 5 rano w rozmoczonej kopercie w skrzynce na listy, a zapłaciłem 2$ za tracking, ale doszła wreszcie. Teraz powinienem poczekać jeszcze kilkanaście dni (spór paypal w toku) i zażądać zwrotu kosztów, bo nie podpisywałem żadnego potwierdzenia odbioru, tylko jakoś sumienie nie puszcza.
PawelG.

Post autor: PawelG. »

Kup jakieś nieużywane od polityków :mrgreen:
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne :)
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Zbychur pisze:
maciex93 pisze:To ta zguba?
Tak, znalazłem ją dzisiaj o 5 rano w rozmoczonej kopercie w skrzynce na listy, a zapłaciłem 2$ za tracking, ale doszła wreszcie. Teraz powinienem poczekać jeszcze kilkanaście dni (spór paypal w toku) i zażądać zwrotu kosztów, bo nie podpisywałem żadnego potwierdzenia odbioru, tylko jakoś sumienie nie puszcza.
Przepraszam, że publicznie do nieuczciwości względem swego sumienia namawiam, ale mało jeszcze straciłeś na zamówieniach w który przegapiłeś termin sporu? Nie wykiwali Cię z trackingiem? Mało Cię to nerwów kosztowało? (nie tylko ta sprawa). Ja powiem tak, raz na wozie, raz pod wozem. A sklepy też trzeba uczyć, żeby były uczciwe i im płazem błędów nie puszczać.

Postąp zgodnie ze swoim sumieniem, w sumie to ja nie wiem, co ja bym w tej sytuacji zrobił, pewno się cieszył latarką i już resztę miał w... niedomówieniu.

Pozdrawiam, marmez
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Teraz PayPal będzie chciał cię wykiwać uzasadniając brak podstaw do rozszczygnięcia sporu na twoją korzyść tym, że sklep dostarczył im papierki że wysłał przesyłkę.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
PawelG.

Udało mi się kupić małą drukarkę do etykiet samoprzylepnych, z kodem allegro wyszło 80 zł z przesyłką :D
Dzisiaj kupiłem też kamerkę G1WH, z przesyłką i gwarancją 2 lata w Polsce za nieco ponad 200 zł.
Na sam koniec karta pamięci 32 GB do rejestratora.
arekm

Post autor: arekm »

Jaką drukarkę? Mam Brother PT-1090 ale trafia mnie jego marnotrawstwo taśmy. Zostawia z przodu i z tyłu gdzieś po 2-3cm pustego. Do tego taśmy zbyt tanie nie są. Jest coś lepszego/ekonomiczniejszego?
PawelG.

W robocie mam Dymo LabelManager 420P i spodobała mi się jej prostota obsługi, więc pomyślałem, że warto coś podobnego kupić do domu.
Cena 420P poraża, ale znalazłem LabelManager 160, nie ma może tylu opcji, ale drukuje etykiety i ma rozsądną cenę.
Co do marnowania taśmy, to nie wiem jak będzie z tą, ale 420P zostawia 1-2 cm wolnego w zależności od nadruku.
Oryginalne taśmy są dość drogie, bo taśma o szerokości 12 mm to koszt ok. 60 zł, ale zamienniki są za połowę tej ceny.
Taśma ma ok. 7m długości i można na niej zrobić sporo wydruków, między oryginałem, a zamiennikiem praktycznie nie ma różnicy.
Tutaj taka ciekawostka dotycząca Dymo, ewidentnie są nastawieni na sprzedaż materiałów, a nie urządzeń.
W firmie mamy kilka ich drukarek i trochę taśm kupujemy.
Kiedy daliśmy sygnał, że szukamy drukarki na taśmy 24 mm, to firma nas lekko zaskoczyła.
Zaproponowali darmową wymianę starszego modelu na nowszy i dodatku z wyższej półki.
Koszty przesyłki w obie strony także oni pokryli.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

vat19.pl fajny sklep ale mają trochę niedociągnięć. Szczególnie kontakt - na początku bajer, a potem nagle skucha. Też u nich robiłem zakupy, ale na pierwsze maile dotyczące reklamacji nikt nie odpowiedział.

Zbychur - ja też nie namawiam, ale nieraz jak człowiek pomyśli co przechodził i jak sklep robił w 4 litery tylko po to żeby zyskać kilka dolców...
ILPT
Vigo

Post autor: Vigo »

Czy ja już dziecinnieję :?: : :mrgreen:

Obrazek
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam
Vigo pisze:Czy ja już dziecinnieję :?: : :mrgreen:
No co Ty powiesz... :roll:
Obrazek
cztero-komorowy semafor od Kluby.

Pzdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Zablokowany