Sklep - HobbyKing

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

kubaswiatelka pisze:To dobrze czy źle?
Jak się celny nie wtrąci to do tygodnia powinna być u Ciebie.
Lampek

Post autor: Lampek »

Zbychur pisze:
kubaswiatelka pisze:To dobrze czy źle?
do tygodnia powinna być u Ciebie.
Ja taki status mam od 01.10.14 i do dzisiaj nic się nie zmieniło(Urumuqi)
Awatar użytkownika
Zbychur

Lampek pisze:Ja taki status mam od 01.10.14 i do dzisiaj nic się nie zmieniło(Urumuqi)
Bywają wyjątki od reguły. Ja mówię ze swojego doświadczenia, bo w 90% przypadków min 5 dni max 9 jak jeszcze o weekend zahaczyło. A masz może w zamówieniu jakieś ogniwa?
Lampek

Post autor: Lampek »

Zbychur pisze:
Lampek pisze:Ja taki status mam od 01.10.14 i do dzisiaj nic się nie zmieniło(Urumuqi)
Bywają wyjątki od reguły. Ja mówię ze swojego doświadczenia, bo w 90% przypadków min 5 dni max 9 jak jeszcze o weekend zahaczyło. A masz może w zamówieniu jakieś ogniwa?
Tylko kamerka, a w niej jest ogniwo, może to jest problemem. Teraz ze śledzenia PP znikło całkowicie, a na Chińskich wisi.
Edit. Na PP jest jednak w opcji powyżej 30 dni.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 27 paź 2014, 22:09 przez Lampek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zbychur

Lampek pisze:Teraz ze śledzenia PP znikło całkowicie, a na Chińskich wisi.
Miałem podobnie z zamówieniem z Gearbest, znalazłem to w skrzynce dokładnie 50 dni od zamówienia. Dopłaciłem 2$ za tracking, a wyjąłem ze skrzynki bez żadnego potwierdzenia.
morfeusz1805

Post autor: morfeusz1805 »

Odgrzewam temat.
Sklep jest ten ogólnie polecany czy jednak problemowy? Chcę kupić w nim 2 ładowarki, waga to niecały 1kg, wiec można wysłać tańszym transportem tzn. "Standard (No Tracking) Mail 501g - 1000g"za lekko ponad 5$. Jeżeli nie ma trackingu, to później nie ma problemu co do reklamacji jeśli paczka nie dojdzie, zagubi się? Chodzi mi o sam sklep i PayPal. Tracking nie jest mi konieczny, nie muszę śledzić, ważne aby paczka doszła.
glebor

Post autor: glebor »

Ja ściągałem turnigy reaktor 300W pakiety turnigy 5000mAh 14,4V hardcase, nigdy problemów nie było :)

Paypal masz bezpieczny, jakby towar nie przyszedł, to przynajmniej kasa nie przepadnie.

Co do trackingu, to ja bym wolał mieć...
Rowery elektryczne
epojazdy.blogspot.com
ODPOWIEDZ