Skąd brałeś ?ElSor pisze:kamera sportowa SJ4000 + kilka dodatkowych akcesoriów
Sprawdzałeś czy to oryginał ?
Tak, znalazłem ją dzisiaj o 5 rano w rozmoczonej kopercie w skrzynce na listy, a zapłaciłem 2$ za tracking, ale doszła wreszcie. Teraz powinienem poczekać jeszcze kilkanaście dni (spór paypal w toku) i zażądać zwrotu kosztów, bo nie podpisywałem żadnego potwierdzenia odbioru, tylko jakoś sumienie nie puszcza.maciex93 pisze:To ta zguba?
Przepraszam, że publicznie do nieuczciwości względem swego sumienia namawiam, ale mało jeszcze straciłeś na zamówieniach w który przegapiłeś termin sporu? Nie wykiwali Cię z trackingiem? Mało Cię to nerwów kosztowało? (nie tylko ta sprawa). Ja powiem tak, raz na wozie, raz pod wozem. A sklepy też trzeba uczyć, żeby były uczciwe i im płazem błędów nie puszczać.Zbychur pisze:Tak, znalazłem ją dzisiaj o 5 rano w rozmoczonej kopercie w skrzynce na listy, a zapłaciłem 2$ za tracking, ale doszła wreszcie. Teraz powinienem poczekać jeszcze kilkanaście dni (spór paypal w toku) i zażądać zwrotu kosztów, bo nie podpisywałem żadnego potwierdzenia odbioru, tylko jakoś sumienie nie puszcza.maciex93 pisze:To ta zguba?