Banggood
Już od dawna jadę na openDNS. U nich jest problem z wydajnością serwera, podejrzewam że mają niezoptymalizowany kod php, od groma ludzi jednocześnie wykonuje zapytania i przez to generowanie strony przez serwer zajmuje wieki. Wystarczy w miarę niezmienne elementy ładować z cache, a generować tylko te potrzebne. Niektóre skrypty można wykonywać po stronie klienta. Przerabiałem to u siebie tylko na milion razy mniejszą skalę
Jak pingowałem ich stronę to wychodziło mi 200ms, to raczej normalny czas, whois pokazuje że serwer jest w stanach zjednoczonych, ładny kawał drogi do nas
To jak, jest jakiś działający kupon? Muszę dzisiaj oświetlenie zamówić...
Jak pingowałem ich stronę to wychodziło mi 200ms, to raczej normalny czas, whois pokazuje że serwer jest w stanach zjednoczonych, ładny kawał drogi do nas
To jak, jest jakiś działający kupon? Muszę dzisiaj oświetlenie zamówić...
To jest nowa wersja którą chyba już wprowadzili oficjalnie, to jest to co wcześniej linkował arekm. A działa dobrze bo tak zawsze działa w godzinach przed popołudniowych, poczekaj do wieczora to się zacznie
Może teraz w końcu autologowanie będzie działało, bo na starej wersji przeglądarka za nic w świecie nie zapamiętywała loginu i hasła, i jak po pół godzinie sesja wygasła to musiałem ciągle je wklepywać. Teraz przeglądarka zapytała czy zapamiętać hasło.
Ale za to z podglądu zamówienia (w profilu) znikł link do wewnętrznego trackingu na flytexpress. Albo nie potrafię znaleźć.
Może teraz w końcu autologowanie będzie działało, bo na starej wersji przeglądarka za nic w świecie nie zapamiętywała loginu i hasła, i jak po pół godzinie sesja wygasła to musiałem ciągle je wklepywać. Teraz przeglądarka zapytała czy zapamiętać hasło.
Ale za to z podglądu zamówienia (w profilu) znikł link do wewnętrznego trackingu na flytexpress. Albo nie potrafię znaleźć.
Mam prośbę do kolegów.
Chciałbym aby ktoś dl mnie zamówił na Banggood latarkę Skilhunt H02
http://www.banggood.com/SKILHUNT-H02-Cr ... 28449.html
z kodem SKH02 kosztuje ok 135zł. Zapłacę ile będzie trzeba
Proszę pomóżcie.
Chciałbym aby ktoś dl mnie zamówił na Banggood latarkę Skilhunt H02
http://www.banggood.com/SKILHUNT-H02-Cr ... 28449.html
z kodem SKH02 kosztuje ok 135zł. Zapłacę ile będzie trzeba
Proszę pomóżcie.
Mikołaj, czemu nie założysz sobie konta na PayPal? Przecież to proste i darmowe. A jeśli ktoś za Ciebie zamówi coś na taką kwotę, i odpukać gdzieś ta paczka wsiąknie lub towar będzie inny/uszkodzony, to zacznie się szopka z reklamacjami i szukanie winnych.
piciex, faktycznie zamknąłem na pół godzinki, teraz klikam w link Mikołaja, i już jestem wylogowany i ceny w USD. Ehhhh.
piciex, faktycznie zamknąłem na pół godzinki, teraz klikam w link Mikołaja, i już jestem wylogowany i ceny w USD. Ehhhh.
Coś niemożliwego.
Od ponad miesiąca miałem status przesyłki:
Od ponad miesiąca miałem status przesyłki:
więc nieco wkurzony czekaniem założyłem wczoraj, przed pracą, spór na PayPalu (jakoś 43 dni od zamówienia). Wracam z pracy a tu:2014-09-26 01:11 乌鲁木齐国际, 波兰 - PL, 出口总包互封开拆, Opening
2014-10-28 00:05 WER Warszawa, Item arrived