VAG+ kkl nie światełkowo z kablem diagnostycznym
No to teraz mam zagwostke, czego jeszcze potrzeba zeby podlaczyc sie pod zegar w skodzie z pelnym fisem, auto rocznik 2012?
Chodzby zczytanie eppromu, pinu
Chodzby zczytanie eppromu, pinu
Ostatnio zmieniony środa 21 maja 2014, 16:04 przez ProLight, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Panowie !
Jestem nowy na forum i chciałbym się podpiąć do tematu.
Mianowicie zamówiłem kabelki Vag 12.12 hex+can (Chiny). Kabelek będzie z programami vcds 12.12 oraz vag-com, Can Comander ale w jeżyku Angielskim. W opisie jest iż kabelek chodzi z programami tylko w tym języku.
Moje pytanko, czy jak bym zainstalował program w innym języku mianowicie POLSKIM i wyłączył neta wszystko będzie hulało?
Zakupione kabelki to:
VAG COM 12.12.3 Deutsch Diagnostic Cable VCDS 12.12.3 HEX USB Interface for VW/Audi Latest VAG12120 1
VAG K+ CAN COMMANDER 3.6 Audi VW SV13
Kabelki zakupione na alliexpres
Jestem nowy na forum i chciałbym się podpiąć do tematu.
Mianowicie zamówiłem kabelki Vag 12.12 hex+can (Chiny). Kabelek będzie z programami vcds 12.12 oraz vag-com, Can Comander ale w jeżyku Angielskim. W opisie jest iż kabelek chodzi z programami tylko w tym języku.
Moje pytanko, czy jak bym zainstalował program w innym języku mianowicie POLSKIM i wyłączył neta wszystko będzie hulało?
Zakupione kabelki to:
VAG COM 12.12.3 Deutsch Diagnostic Cable VCDS 12.12.3 HEX USB Interface for VW/Audi Latest VAG12120 1
VAG K+ CAN COMMANDER 3.6 Audi VW SV13
Kabelki zakupione na alliexpres