II zlot Światełkowców !!!
- Calineczka
- Kontakt:
II zlot Światełkowców !!!
No Panie i Panowie...
W sumie motywatorem-zapalnikiem-etc itd jest Midi, do Niego składac reklamacje. Stwierdził że ma czas i z chęcia przyjedzie, mi w to graj-tfu-świeć
Planowany zlocik, imprezki cokowliek wymyslimy zaczynamy od piątku wieczora/nocy...do niedzieli...zobaczymy jak wyjdzie.
20-22 lutego 2009
Piszta co byście chcieli, jak to widzicie....gdzie spotkanka...
U mnie śpią Midi i Lennin, bez rodzinek. Kto jeszcze chce przyjechać z Polski?
Kto będzie lokalnie?
W sumie motywatorem-zapalnikiem-etc itd jest Midi, do Niego składac reklamacje. Stwierdził że ma czas i z chęcia przyjedzie, mi w to graj-tfu-świeć
Planowany zlocik, imprezki cokowliek wymyslimy zaczynamy od piątku wieczora/nocy...do niedzieli...zobaczymy jak wyjdzie.
20-22 lutego 2009
Piszta co byście chcieli, jak to widzicie....gdzie spotkanka...
U mnie śpią Midi i Lennin, bez rodzinek. Kto jeszcze chce przyjechać z Polski?
Kto będzie lokalnie?
Ostatnio zmieniony sobota 28 lis 2009, 15:08 przez Calineczka, łącznie zmieniany 2 razy.
- Calineczka
- Kontakt:
OK, ja będę
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 sty 2009, 22:39 przez Pikom, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr.
Pikom
Pikom
-
- Calineczka
- Kontakt:
Przy okazji - jesli chodzi o noclegi (tanie, naprawdę chyba najtańsze w okolicy) to może w Bazie Harcerskiej "Morenka"
http://www.morenka.com.pl/
Mozna tam zrobić ognisko itp. Nie jest tak daleko od środków komunikacji, a w końcu będzie troche samochodów. Jest też stosunkowo niedaleko trochę lasków do nocnego łazikowania ze światełkami
To oczywiście opcja przy większej grupie przyjezdnych z poza Trójmiasta. Bo jeśli pojawią się (poza juz ustalonymi osobami / noclegami) jeszcze ze dwie osoby, to pewnie coś się da wykombinować...
Mozna tam zrobić ognisko itp. Nie jest tak daleko od środków komunikacji, a w końcu będzie troche samochodów. Jest też stosunkowo niedaleko trochę lasków do nocnego łazikowania ze światełkami
To oczywiście opcja przy większej grupie przyjezdnych z poza Trójmiasta. Bo jeśli pojawią się (poza juz ustalonymi osobami / noclegami) jeszcze ze dwie osoby, to pewnie coś się da wykombinować...
Pozdr.
Pikom
Pikom
- Calineczka
- Kontakt:
Domki można wynajmować tylko w sezonie letnim,Pikom pisze:Przy okazji - jesli chodzi o noclegi (tanie, naprawdę chyba najtańsze w okolicy) to może w Bazie Harcerskiej "Morenka"
od 15 kwietnia do 15 października.
Wow, przepraszamy że nas tak wzięłoczarny_kruk pisze:Chybiony termin i miejsce
Widzisz, widać mamy jeszcze w sobie czasem coś z młodości i spontaniczności...wtedy żadne miejsce nie jest odległe (napisał ten który mieszka w miejscu zlotu, hi hi )
- Calineczka
- Kontakt:
Kruku, z punktu widzenia geograficznego zapewne masz rację. Niestety a może stety to nie jest jedyny aspekt jakim się w wyborze kierujemy. Jesteśmy ludźmi, nie komputerami...
Wyglądało to tak, że po mini-zlocie w 3city rozmawiałem przez telefon z Midim, powiedział że też by z chęcią się na zlocie pobawił....a my w 3city chcemy się teraz przynajmniej raz w miesiącu spotkać. Jak się Midi dowiedział to się nie zastanawiał za długo;
-"przenocujesz mnie? "
-przenocuję
I stało się...więc czemu nie ogłosić tego faktu reszcie, może ktoś też nie bacząc na kilometry będzie chciał bawić się z nami w świecenia, nocne polaków rozmowy etc...patrz, Lennina też ciągnie. Jak widzisz nie wszystko powstaje wg. ściśle okreslonego algorytmu ...
Miał byc mini zlocik trójmiejskich fanów, będzie nas więcej-i bardzo mnie to cieszy
A w zalezności od ilości bedziemy knuli noclegi...póki co mieścimy się po mieszkaniach prywatnych. To tez zbliża
Wyglądało to tak, że po mini-zlocie w 3city rozmawiałem przez telefon z Midim, powiedział że też by z chęcią się na zlocie pobawił....a my w 3city chcemy się teraz przynajmniej raz w miesiącu spotkać. Jak się Midi dowiedział to się nie zastanawiał za długo;
-"przenocujesz mnie? "
-przenocuję
I stało się...więc czemu nie ogłosić tego faktu reszcie, może ktoś też nie bacząc na kilometry będzie chciał bawić się z nami w świecenia, nocne polaków rozmowy etc...patrz, Lennina też ciągnie. Jak widzisz nie wszystko powstaje wg. ściśle okreslonego algorytmu ...
Miał byc mini zlocik trójmiejskich fanów, będzie nas więcej-i bardzo mnie to cieszy
A w zalezności od ilości bedziemy knuli noclegi...póki co mieścimy się po mieszkaniach prywatnych. To tez zbliża
No jak by nie patrzeć mam 470km przed sobą, w sumie to mógł bym po trasie kogoś zabrać, jak by co pisać, jeszcze dokładnie którędy będę jechał nie ustaliłem, mogę przez Warszawę jak i Żyrardów, dalsza trasa też może się troszkę nagiąć .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.