Pomóżcie mi proszę, bo niemogę się zdecydować, którą ładowarkę wybrać. Biorę pod uwagę dwie opcje:
-Opus/ Powerfocus BT-C3100- prawdopodobnie w wersji 2.0 bo chyba tylko taką mają na Banggood
-Nitecore D4
Lepsza wydaje mi się BT-C3100(czytałem test). Do Nitecore takiego testu nie znalazłem, natomiast na jego korzyść przemaia cena (wraz z kuponem na 25% dedykowanym do D4 wychodzi 50 zl taniej niż Opus).
Ostatnio zmieniony wtorek 22 gru 2015, 18:05 przez piciex, łącznie zmieniany 2 razy.
Szkoda tylko, że -25% na nią nie działa
Chciałem się upewnić jaką mają wersję na Banggood, ale nie odpowiadają. HKJ jednak pisał w swoim teście, że v2.1 jest zdecydowanie najlepsza.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Zatem Opus, ale mimo wszystko z BG (z BLF prawie na jedno wyjdzie). Muszę tylko wycisnąć od nich odpowiedź na pytanie, którą wersję mają.
I jeszcze znaleźć chętnego na I2, którą tydzień temu kupiłem...
Zanabyłem sobie BT-C3100 i ogólnie jestem zadowolony, ale ma jedną wadę - wentylator od chłodzenia jest na tyle głośny, że podłączam ją w pomieszczeniu gdzie raczej nie przebywam...