Rowerowa 5xXM-L
Hej, jak zakładam jakąś mocna lampkę na rower to mam też drugą z odcięciem do ruchu drogowego, wiadomo że taka moc to tylko w teren gdzie nikomu nie przeszkadzamy, jazda po lesie jest wtedy urocza .
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, są tylko i wyłącznie moją własnością, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Mam dwa pytania.
Srebne pierścienie dociskają kolimator i są wkręcane?
Bo w pierwszym projekcie profil dociskał wszystkie po całej szerokości. Tu widzę zmianę i zastanawiam ktora wersja jest lepsza Twoim zdaniem.( np. Szczelność? )
Sterownik umieściłeś w bocznej części gdzie wychodzi przewód z zasilaniem ?
Bardzo ładna lampka pozazdrościć efektu koncowego
Srebne pierścienie dociskają kolimator i są wkręcane?
Bo w pierwszym projekcie profil dociskał wszystkie po całej szerokości. Tu widzę zmianę i zastanawiam ktora wersja jest lepsza Twoim zdaniem.( np. Szczelność? )
Sterownik umieściłeś w bocznej części gdzie wychodzi przewód z zasilaniem ?
Bardzo ładna lampka pozazdrościć efektu koncowego
Czarna magia....
Witam. mam Midiego lampkę 5x XML. Gdyby ktoś chciał ujrzeć jak to poglądowo świeci https://www.youtube.com/watch?v=Rpj_0_TdnL4 Pod koniec filmiku co niektórych kierowców może poraziłem światłem, ale było to robione dla testów. Po oświetlonych drogach wystarczy minimum światła z tej lampki Pozdrawiam.
To nie Edison rozświetlił mrok Zrobił to dopiero MIDI
podgląd z lampki która jest tu na forum
Trochę odgrzewany temat. Gdyby ktoś miał pytania jak świeci to tutaj od 52 minuty można podejrzeć. Filmy możliwy do obejżenia tylko na Pc. Na telefonie nie można. https://youtu.be/xNXQXwllhII
To nie Edison rozświetlił mrok Zrobił to dopiero MIDI
- przemek1602
Re: Rowerowa 5xXM-L
Minęło ze 100 lat
A wiecie może czy taka lampka jest teraz gdzieś do dostania? Używana? Uszkodzoną itd.
Widzę że Midi już tu nie zagląda...
A wiecie może czy taka lampka jest teraz gdzieś do dostania? Używana? Uszkodzoną itd.
Widzę że Midi już tu nie zagląda...
Główny spammer tego Forum