Ledwo świeci? Powiem Ci, że mistrzostwo to nie jest, ale świeci naprawdę przyzwoicie! Ja jestem bardzo, bardzo zadowolony - moje oczekiwania co do pierwszej latareczki spełnia w 100%.
Witam
Ło matulu... praktycznie brak chłodzenia diody, brak ograniczenia prądu czyli driver zabójca. Cały myk tych lampek, polega na stosowaniu fabrycznych kiepskich ogniw, które same ograniczają prąd...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Możesz to stwierdzenie rozwinąć? Chodzi o brak układów AMC7135 na driverze?
Mogą to być układy AMC, może być przetwornica... cokolwiek, co by nie pozwalało, na przepływ zbyt dużego prądu przez diodę.
Aby polepszyć chłodzenie, trzeba zmienić pigułę. Ewentualnie można wcisnąć aluminiowy krążek w otwór, ale tak aby podłoże diody, stykało się z nim na całej powierzchni.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Dwugroszówka pasuje prawie idealnie. Trochę trzeba papierem zebrać boki i wchodzi.
Oczywiście jedną stronę na gładko wyszlifować a najlepiej spolerować i zrobić wcięcia na przewody. Na to pasta termoprzewodząca.
Tylko jak po taniości ograniczyć prąd?