Czołówka do wszystkiego.
Czołówka do wszystkiego.
Witam. Potrzebna mi latareczka na bunkry i do warsztatu i czasami w góry, miałem mactronica epica ale przeszkadzał mi trochę zasobnik no i kabel się sypie a to wkurza jak potrzeba światła to ona zgaśnie i trzeba kablem poruszać, nie ma też stabilizacji napięcia no itrochę więcej światła by się przydało.Mam ogniwa 18650 i ładowarkę także celowałbym w coś z mocną obudową i na 18650 budżet to ok.200-300pln, co myślicie o fenixie hl55 bo tak z opisu by mi pasował mniej więcej, czy jeszcze macie jakieś inne ciekawe pomysły.
+1. Jak lubisz zimne światło, to były ostatnio w polsce zimne po 299zł, a jak wolisz neutralne (piękna barwa w tych latarkach jest) to musisz szukać wersji Warm (choć, tak naprawdę to 4000K), które zdaje się, że w Polsce najtaniej po po 370zł niestety, ale za to nowsza wersja, niż tych za 299. Choć mam tę starszą wersję i nie mam się do czego przyczepić praktycznie.ElSor pisze:ArmyTek Wizard Pro
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Ale nigdzie nie pisze jaką barwę daje ta czołówka fenix HL55 i jakoś żadnych opinii i recenzji nie mogę o niej wyszukać , i gdzie najlepiej to zamówić bo w PL to gwarancji pewnie i tak nie uznają to może lepiej nie przepłacać i kupić za granicą, chociaż ten armytec też ładnie świeci tylko ta cena za wersję warm , i nie podoba mi się szeroki rozkład światła ma być w miarę wąsko i daleko, w mactronicu epic tylko 2 razy użyłem dyfuzora także to zbędny gadżet.