FastTech
Również polecam ten bank, brak jakichkolwiek opłat za konto, jak i kartę. Nie ma wymogu określonych wpłat na konto, czy też konieczności wykonania iluś tam płatności kartą, aby uniknąć opłat. Dodatkowo jest to konto, którego używam praktycznie wyłącznie do płatności kartą. Nie wiem jak inni, ale ja jakoś nie mam zaufania, jeśli chodzi o ten sposób płatności. Brak jakiejkolwiek weryfikacji( hasła sms, tokeny itp.). Wystarczy, że ktoś zdobędzie dane, które są wypisane na karcie i może bez problemu robić nią zakupy. W tym przypadku konto jest praktycznie puste i wpłacam na nie pieniądze jedynie jak chcę z niego skorzystać.
maciex93, udało Ci się bez problemu zarejestrować w tym kantorze? U mnie próba rejestracji kończy się na wyświetleniu informacji, że podany numer telefonu jest nieprawidłowy. Chyba, że trzeba mieć konto w Aliorze, a nie w T-Mobile( dawny Sync). Jak na razie korzystam z walutomatu i też nie narzekam.
maciex93, udało Ci się bez problemu zarejestrować w tym kantorze? U mnie próba rejestracji kończy się na wyświetleniu informacji, że podany numer telefonu jest nieprawidłowy. Chyba, że trzeba mieć konto w Aliorze, a nie w T-Mobile( dawny Sync). Jak na razie korzystam z walutomatu i też nie narzekam.
Rejestracja przebiegła u mnie bez problemu, ale rejestrowałem się nie jako klient alioru ale jako zwykły.
Nie wiem jak to możliwe ale były alior sync to osobna działka niż zwykły alior.
Nie wiem jak to możliwe ale były alior sync to osobna działka niż zwykły alior.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Po prostu rozdzielenie marki, dość popularne w różowym T.
Nie można np. przenieść numeru z T do Heyah bezpośrednio, ale można to zrobić przez trzeciego operatora np. T>Plus>Heyah.
Jest pewnie jeszcze więcej takich niespodzianek u tego różowego operatora.
Nie można np. przenieść numeru z T do Heyah bezpośrednio, ale można to zrobić przez trzeciego operatora np. T>Plus>Heyah.
Jest pewnie jeszcze więcej takich niespodzianek u tego różowego operatora.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
USD kupujesz w kantorze http://kantor.aliorbank.pl/
a tam płacisz 3,31zł za $ aktualnie.
Zakupione dolary trzymasz na koncie walutowym.
a tam płacisz 3,31zł za $ aktualnie.
Zakupione dolary trzymasz na koncie walutowym.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
-
- przemek1602
-
Fasttech zszedł na psy!
W sprawie jednej przesyłki niedostarczonej złozyli reklamację ( oni w fasttech) na poczcie a ja czekam już chyba ponad 100 dni na zwrot kasy.
Przy ostatnim zamówieniu wybrałem z niewielką dopłatą Honkong Post i paczka jest już od 6 września , kiedy opuściła Honkong w transicie!
W sprawie jednej przesyłki niedostarczonej złozyli reklamację ( oni w fasttech) na poczcie a ja czekam już chyba ponad 100 dni na zwrot kasy.
Przy ostatnim zamówieniu wybrałem z niewielką dopłatą Honkong Post i paczka jest już od 6 września , kiedy opuściła Honkong w transicie!