ElSor pisze:FT zamiast włożyć do paczki latarkę (właściwie zestaw z aku i ładowarką), przysłali jakiś pokrowiec na drobne narzędzia czy coś takiego przypominające wyglądem TO. A miała być recka, bo jeszcze żadnych opinii w necie o tej latarce nie widziałem. Na domiar tego mają teraz wolne od pracy.
Przedmiot na zdjęciu to etui na płyty cd/dvd (miałem kiedyś takie)
Zrobiły się chłodne noce i znów wilgotność w sypialni skoczyła na 80%. Dzieci już przez to chorują. Od tygodnia wietrzymy sypialnie meble poodstawiane od ścian a śpimy w salonie. Niewiele to daje. Poprawiłem kanał wentylacyjny i też marny skutek. Zamówiłem też osuszacz powietrza, jutro będzie próba.
pier, Jakoś nie dawno się przeprowadzałeś o ile dobrze pamiętam, to było do nowego domu? Znaczy świeża budowa?
[ Dodano: 6 Październik 2014, 19:57 ]
Nie no można się załamać. Dokładnie 5.09 zrobiłem zamówienie na gearbest.com, dziś sprawdzam tracking i co moje piękne oczy widzą
pier pisze:Zrobiły się chłodne noce i znów wilgotność w sypialni skoczyła na 80%. Dzieci już przez to chorują. Od tygodnia wietrzymy sypialnie meble poodstawiane od ścian a śpimy w salonie. Niewiele to daje. Poprawiłem kanał wentylacyjny i też marny skutek. Zamówiłem też osuszacz powietrza, jutro będzie próba.
Może pomyśl o wynajmie osuszacza powietrza ale takiego profesjonalnego przyjadą doradzą pomogą. Ja 2 tyg temu osuszałem budynek letniskowy na działce i przez 2 doby wyciągnąłem 8l wody. Zapytaj tu link
delux pisze:Może pomyśl o wynajmie osuszacza powietrza ale takiego profesjonalnego przyjadą doradzą pomogą. Ja 2 tyg temu osuszałem budynek letniskowy na działce i przez 2 doby wyciągnąłem 8l wody.
Nie wiem ile kosztuje taki wynajem, może warto po prostu kupić osuszacz ? Mam jeden z najtańszych opartych na agregacie (takim jak w normalnej lodówce, czy klimatyzacji), koszt niecałe 400 zł a też potrafi 2-3 litry na dobę wyciągnąć. Ta ilość to rzeczywiste działanie, wg danych technicznych nawet 10l / dobę.