FastTech
- przemek1602
- przemek1602
Pod koniec zeszłego tygodnia próbowałem zamówić lampkę na rower, a właściwie na kask. Znalazłem zamówiłem, zapłaciłem. Została wysłana ale niestety poczta (Swiss Post) zaraz zwróciła ją do FS. Powodem zwrotu było to, że w zestawie z lampką znajdowała się bateria.
Kiedy robiłem zamówienie nie było żadnej informacji, że nie można za pośrednictwem Swiss Post wysyłać baterii.
Zaproponowano mi, że mogą wyjąć baterię z pudełka, tylko po co mi lampka bez baterii.
Drugą opcją była wysyłka pocztą "naziemną", czyli 45-60 dni oczekiwania.
Na szczęście zwrot pieniędzy za zamówienie zrobili szybko.
Dostałem też informację:
Kiedy robiłem zamówienie nie było żadnej informacji, że nie można za pośrednictwem Swiss Post wysyłać baterii.
Zaproponowano mi, że mogą wyjąć baterię z pudełka, tylko po co mi lampka bez baterii.
Drugą opcją była wysyłka pocztą "naziemną", czyli 45-60 dni oczekiwania.
Na szczęście zwrot pieniędzy za zamówienie zrobili szybko.
Dostałem też informację:
Cylindrical batteries - Prohibited
Built in batteries - OK
- przemek1602
Nie wiem co chcesz kupić, ale w Banggood masz możliwość płacić w zł, a przelicznik mają dość dobry.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
T-mobile usługi bankowe, (prędzej to był alior sync) mam tam rachunek zwykły oraz walutowy i nie ponoszę żadnych opłat.
Walutę wymieniam w http://kantor.aliorbank.pl/ jako że to ten sam bank to przelewy są od razu księgowane.
Walutę wymieniam w http://kantor.aliorbank.pl/ jako że to ten sam bank to przelewy są od razu księgowane.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.