Dostałem od nich identycznego maila 30.06, prośbę o wyjaśnienie wysyłałem ok. tygodnia wcześniej. Podałem im to o co prosili, do dziś żadnego odzewu z ich strony. Paczki podobno ruszyły do polski 13.07 po przekształceniu sporu na PayPal w roszczenie, taki niby zbieg okoliczności...
Wie ktoś może co z tym nieszczęsnym despatchem 4111 z sing postu?? Założyłem w końcu dispute na aliexpress. Szkoda mi sprzedającego ale nie będę w nieskończoność czekał na paczkę .
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Ktoś jeszcze poza mną czeka na paczkę wysłaną przez pocztę NL z około 13-20 sierpnia? Wysłana tydzień po niej już dotarła a ta zaginęła między NL a PL.
Witam
Do mnie wysłali, co prawda z DX, 20-go. 08, dotarła dziś.
Co ciekawe, śledzenie przez stronę PP zaczęło się od przyjęcia do punktu w Amsterdamie.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
@ericandor: yezl? Miałem akcję u nich taką, że paczki z 2 czy 3 tygodnie w trackingu nie było. Potem się okazało, że dostali jej zwrot od poczty i wysłali ponownie singapurską pocztą. Towar finalnie do mnie dotarł.