Dobra cena!

Najnowsze wiadomości ze świetlistych szlaków...
fxxx

Post autor: fxxx »

W zasadzie nie potrzebuję takich wcale, tak tylko znalazłem :) a na kai dawno nic nie szukałem nawet.
Ostatnio zmieniony piątek 19 wrz 2014, 22:02 przez fxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
DNF

Post autor: DNF »

Sprawa z moim brakującym power bankiem szybko się rozwiązała. Okazało się, że pomylili się przy pakowaniu,
bo waga zgadza się dla 3sztuk. Dostanę zwrot $ za jedną sztukę i to nie po zniżce, która została mi naliczona, a pełne 1.9$ :D
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Przecena na XM-L2 i XP-G2 o CRI 90+, odpowiednio po $2,5 i$2,0.

Tylko, że poprzednie te diody od nich miały przebarwienia na padach, ale zalutować się dało (choć cyna gorzej się chwytała) no i świecą ładnie. fot:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a no i link do sklepu ;)

http://www.illumn.com/catalogsearch/res ... 00k+90+cri wysyłka przy 12szt wyniosła 6,8$ przy 15szt. już coś powyżej 8$

Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Pewnie dlugo leżały lub były źle przechowywane i zaśniedziały.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Szkoda tylko, że nie było promocji jak zamawiałem 20 szt. (2x10), z czego tylko jedna paczka doszła i to z dwu miesięcznym opóźnieniem. :kwasny: Zamiast 100 byłoby trochę ponad 50$.

Co do plam, to wyglada mi to na wadę produkcyjną. Może dlatego taka cena teraz.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Zbychur pisze:Szkoda tylko, że nie było promocji jak zamawiałem 20 szt. (2x10), z czego tylko jedna paczka doszła i to z dwu miesięcznym opóźnieniem. :kwasny:
Hmm. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, że takie kłopoty z przesyłką od nich... Gdybym wiedział, to bym nie zamawiał jednak. No nic trzeba ustawić przypomnienie, żeby nie przegapić terminu sporu na PayPalu.
Tekst podpisu:
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

marmez pisze:
Zbychur pisze:Szkoda tylko, że nie było promocji jak zamawiałem 20 szt. (2x10), z czego tylko jedna paczka doszła i to z dwu miesięcznym opóźnieniem. :kwasny:
Hmm. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem, że takie kłopoty z przesyłką od nich... Gdybym wiedział, to bym nie zamawiał jednak. No nic trzeba ustawić przypomnienie, żeby nie przegapić terminu sporu na PayPalu.
Pisałem gdzieś tu o biały tym wcześniej. Generalnie paczki dochodzą od nich 6-10 dni. Zamawiałem tam chyba 5 razy. Tylko raz wystąpiły klopoty i to przy tak dużym zamówieniu. Rozbiłem zamówienie na 2 i po dwóch miesiącach nic nie było. Przegapiłem termin sporu i napisałem do nich, kazali jeszcze poczekać.
Zrobiłem jeszcze jedno mniejsze zamówienie i doszło w 8 dni. Niedawno doszła jedna z zagubionych paczek, po dokladnie 2 miesiącach i 3 tygodniach, druga póki co nie. Tracking zatrzymuje się w Los Angeles i list zwyczajnie wrzucany jest do skrzynki, bez potwierdzenia odbioru.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Zbychur, dzięki. Wiem na czym stoję :)
Tekst podpisu:
Awatar użytkownika
Fluxor

Post autor: Fluxor »

Szukałem taśmy diodowej do zrobienia stroju halloweenowego i znalazłem na ebay 5 metrów taśmy o barwie białej zimnej za 3,86$. Grzechem było nie kupić nawet gdyby była to bardzo kiepska jakościowo taśma, do celów rozrywkowych jak znalazł.

KLIK do ebaya
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Awatar użytkownika
Joachim

Post autor: Joachim »

Fluxor pisze:Szukałem taśmy diodowej do zrobienia stroju halloweenowego i znalazłem na ebay 5 metrów taśmy o barwie białej zimnej za 3,86$. Grzechem było nie kupić nawet gdyby była to bardzo kiepska jakościowo taśma, do celów rozrywkowych jak znalazł.

KLIK do ebaya
Witam.
Nie ma podpiętej karty do PayPala, więc nie wiem czy uda mi się zapłacić. Gdyby ktoś jeszcze zdecydował się kupić wskazaną taśmę LED, chętnie pokryję połowę kosztów przesyłki do zamawiającego i koszt przesłania do mnie.
Pozdrawiam.

Convoy S2 i C8 ster. ElSor
Convoy S2+ XP-E2 RED mod smokuxx1987
XinTD X3 mod Maciex93, ster. ElSor v.2 3,55A
UltraFire C8,mod Dariusz70
TrustFire X6, 9A
Trajka Dekers 1kW, 2x20Ah

Awatar użytkownika
maciex93

Promocja na diody CREE XP-L V5 2A (jasność pomiędzy XM-L2 U2 a U3) na podłożach noctigon.

http://intl-outdoor.com/index.php?main_page=specials

Obrazek
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Fluxor pisze:Szukałem taśmy diodowej do zrobienia stroju halloweenowego i znalazłem na ebay 5 metrów taśmy o barwie białej zimnej za 3,86$. Grzechem było nie kupić nawet gdyby była to bardzo kiepska jakościowo taśma, do celów rozrywkowych jak znalazł.

KLIK do ebaya
Dzięki, też sobie wziąłem, jakościowo pewnie dno, ale jako podświetlenie półek w szafie-graciarni zda egzamin celująco :twisted: Gość sprzedał już tego ponad 27 kilometrów :shock:
Ostatnio zmieniony czwartek 16 paź 2014, 19:18 przez Manekinen, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
smokuxx1987

Post autor: smokuxx1987 »

Wydajność XP-L V5 jest dokładnie taka sama jak XM-L2 U3.
Awatar użytkownika
maciex93

Kupon na 20zł do wykorzystania na allegro https://kupony.allegro.pl/
cbanan

Post autor: cbanan »

Kupon na 20zł do wykorzystania na allegro https://kupony.allegro.pl/
dodam tylko, że można z tego skorzystać więcej niż jeden raz, ile dokładnie nie wiem, ale z doświadczenia min. 2.
Zablokowany