Poszukiwanie latarki
Poszukiwanie latarki
Witam.
Poszukuję latarki, która będzie rzadko używana i raczej przez krótki czas.
Bez specjalnego przeznaczenia. Mam pożyczoną UltraFire WF-502B, która w 100% spełnia wymagania pod względem światła, ale niestety nie pod względem zasilania. Zależy mi na zasilaniu AA. To podstawowy warunek.
Znalazłem informację o latarce CRELANT V21A, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć do zakupu.
Budżet to 150 PLN.
Proszę o sugestie.
Poszukuję latarki, która będzie rzadko używana i raczej przez krótki czas.
Bez specjalnego przeznaczenia. Mam pożyczoną UltraFire WF-502B, która w 100% spełnia wymagania pod względem światła, ale niestety nie pod względem zasilania. Zależy mi na zasilaniu AA. To podstawowy warunek.
Znalazłem informację o latarce CRELANT V21A, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć do zakupu.
Budżet to 150 PLN.
Proszę o sugestie.
Co Cię skłania do zasilania AA?
W zakładanej kwocie bez problemu kupisz Convoya S2 z dwoma ogniwami i ładowarką.
Uwierz mi, że naprawdę warto.
W zakładanej kwocie bez problemu kupisz Convoya S2 z dwoma ogniwami i ładowarką.
Uwierz mi, że naprawdę warto.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Duża i mocna - NITECORE EA41 4 x AA , dobra firma i mało przekracza budżet.
CRELANT V21A na Aliexpress.
CRELANT V21A na Aliexpress.
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
darek.l(małpa)interia.pl
- przemek1602
- pegasus_sis
Czytam i czytam i od nadmiaru postów oraz informacji głowa mnie boli.
Powoli skłaniam się do latarek zasilanych ogniwami.
Jednak martwi mnie utrata żywotności tych ogniw. Latarka będzie używana przeze mnie np. raz na miesiąc i raczej tylko przez max kilka minut.
Zastanawiam się nad latarkami Convoy S2 i S6. Tylko mam pytanie czy one występują zawsze z tymi samymi diodami?
Powoli skłaniam się do latarek zasilanych ogniwami.
Jednak martwi mnie utrata żywotności tych ogniw. Latarka będzie używana przeze mnie np. raz na miesiąc i raczej tylko przez max kilka minut.
Zastanawiam się nad latarkami Convoy S2 i S6. Tylko mam pytanie czy one występują zawsze z tymi samymi diodami?
Obawiam się, że głowa by Cię jeszcze bardziej rozbolała, gdyby ktoś próbował podać wszystkie dostępne diody i odcienie. W połączeniu z różnymi dostępnymi driverami można stworzyć więcej możliwych konfiguracji niż w Audi A8draareeg pisze:Tylko mam pytanie czy one występują zawsze z tymi samymi diodami?
Ostatnio zmieniony niedziela 21 wrz 2014, 13:21 przez ElSor, łącznie zmieniany 1 raz.