W tym artykule nie ma nic odkrywczego. Wziąłeś najtańsze przetwornice i taki efekt. Ogólnie w chińszczyźnie ciężko znaleźć dobre produkty, gdzie przetwornica kosztuje średnio 30 - 60 zł, markowe 400 - 1000 zł. Mi udało się kupić ori przetwornice do Nissana w cenie 100 zł sztuka.
Prócz zakłóceń mogłeś zrobić test odcięcia w lampach na zwykłe żarówki. Ja na dniach siadam do przróbek palnika H4 (testy z D2R dały dobre rezultaty).
Ksenon czy Zwykłe?
Co za różnica jakie przetwornicę wezmę skoro wszystkie wyglądają tak samo ? W sklepie kolo chciał mi je wcisnać za 100pln, Nie myślałem że to aż tak sieje. Na tym forum mam dziwne wrażenie że wszyscy wszystko wiedzą tylko...
Ori za 100pln tak ale używana zapewne.
Na odcięcie ma wpływ położenie palnika. Na stacji diagnostycznej odcięcie było na dobrym poziomie.
Ori za 100pln tak ale używana zapewne.
Na odcięcie ma wpływ położenie palnika. Na stacji diagnostycznej odcięcie było na dobrym poziomie.
.: Mam ręcę więc kręce:.
Różnica w przetwornicach jest znaczna - te lepsze mają filtry, te gorsze nie mają nic. Te lepsze pracują latami, te gorsze liczy się w godzinach. Te które brałeś na warsztat mam osobiście - sieją okropnie po kablach i w eterze, wiele im nie pomoże. Padają również szybko. Są jednak też przetwornice z wyższej półki które dająrady.
Co do przetwornic do nissana - tak jak piszesz, używane.
Co do przetwornic do nissana - tak jak piszesz, używane.
ILPT