Internet z Plusa - nie działa jak powinien.
Internet z Plusa - nie działa jak powinien.
Witam.
Karta z Plusa. Kupiona za 5 zł z promocją 300 mb za 0 zł na start. Po aktywacji karty (wysłałem sms i pojawiła mi się ważność do 15 września) ustawiłem neta i wszystko działało. W pewnym momencie koniec - na koncie zostało 17 gr i brak neta. Pobrało mi może z 10 MB, więc pytanie gdzie te 300 MB ?
Ktoś z was wie może co nie tak jest ?
Karta z Plusa. Kupiona za 5 zł z promocją 300 mb za 0 zł na start. Po aktywacji karty (wysłałem sms i pojawiła mi się ważność do 15 września) ustawiłem neta i wszystko działało. W pewnym momencie koniec - na koncie zostało 17 gr i brak neta. Pobrało mi może z 10 MB, więc pytanie gdzie te 300 MB ?
Ktoś z was wie może co nie tak jest ?
ILPT
Re: Internet z Plusa - nie działa jak powinien.
Witam
Może coś "małym druczkiem" było...
W sumie ja mam internet z pakietem 8GB, i było wszystko pięknie, dopóki żona się nie zarejestrowała na ryjbuku. Pakiet wcięło w tydzień...
Pozdrawiam
A bo promocja dotyczyła 0.3 bitaskaktus pisze:... z promocją 300 mb za 0 zł na start.
Może coś "małym druczkiem" było...
W sumie ja mam internet z pakietem 8GB, i było wszystko pięknie, dopóki żona się nie zarejestrowała na ryjbuku. Pakiet wcięło w tydzień...
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Potrzeba karty wypadła nagle więc nie było jak kupować na allegro.
Pisałem do Plusa i obiecano zająć się moją sprawą i dziś wszystko załatwić. Niestety jest prawie 22 i nic nie zrobiono. Pakiet wciąż nie działa, mimo że karta aktywowana została dwa dni temu a pakiet według PDF z plusa jest aktywny odrazu.
Wbiłem się też dwa razy na gogle (nic nie szukałem) za co Plus pobrał mi prawie 1,5 zł a danych poszło może 10 kb.
Zatem odradzam Plusa - ja mam problemy z netem a do siostry nie dochodzą SMS i nikt z Plusa nie wie dlaczego od prawie 1,5 miesiąca.
Pisałem do Plusa i obiecano zająć się moją sprawą i dziś wszystko załatwić. Niestety jest prawie 22 i nic nie zrobiono. Pakiet wciąż nie działa, mimo że karta aktywowana została dwa dni temu a pakiet według PDF z plusa jest aktywny odrazu.
Wbiłem się też dwa razy na gogle (nic nie szukałem) za co Plus pobrał mi prawie 1,5 zł a danych poszło może 10 kb.
Zatem odradzam Plusa - ja mam problemy z netem a do siostry nie dochodzą SMS i nikt z Plusa nie wie dlaczego od prawie 1,5 miesiąca.
ILPT
Na innej karcie też SMSy nie dochodzą?
Kolega też tak miał i się okazało, że SIM był uwalony.
Wymiana bezpłatna.
Co do netu, to powiem szczerze, że zasięgu Plusa nic nie pobije.
W telefonie mam Orange Free, a w modemie Plusa.
Zasięgu w Orange trzeba szukać i transfery dużo gorsze niż w Plusie.
Uprzedzając pytanie, zamieniałem karty miejscami i efekt ten sam
Kolega też tak miał i się okazało, że SIM był uwalony.
Wymiana bezpłatna.
Co do netu, to powiem szczerze, że zasięgu Plusa nic nie pobije.
W telefonie mam Orange Free, a w modemie Plusa.
Zasięgu w Orange trzeba szukać i transfery dużo gorsze niż w Plusie.
Uprzedzając pytanie, zamieniałem karty miejscami i efekt ten sam
Nie wiem skąd te ataki spamu.
Mam w Plusie telefon kilka lat i w przeciwieństwie do innych sieci nawet spam SMSowy nie przychodzi.
Na maila dostałem informację tylko raz w ciągu kilku lat.
Mam w Plusie telefon kilka lat i w przeciwieństwie do innych sieci nawet spam SMSowy nie przychodzi.
Na maila dostałem informację tylko raz w ciągu kilku lat.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne