Maglite mag charger

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
pawel87p

Maglite mag charger

Post autor: pawel87p »

Witam dostałem maglite bez aku, bez ładowarki, bez żarowki reszta w bdb stanie i zastanawiam się co z nią zrobić i tu moja proźba o pomoc co byście zaproponowali?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 25 sie 2014, 22:32 przez pawel87p, łącznie zmieniany 2 razy.
rafalklis
Kontakt:

Post autor: rafalklis »

Na moje oko są trzy opcje:
1. dokupienie akumulatora i żarówki. Ładowanie zaadaptowaną ładowarką, albo dokupienie oryginalnej.
2. przeróbka na LED. Dość kosztowna i raczej zniknie możliwość skupiania światła.
3. sprzedanie.
pawel87p

Post autor: pawel87p »

Wpadlem na wszystkie trzy i dlatego szukam porady. Odnosnie pierwszej 30zl halogen + 100 aku. Czy za 150 nie znajde czegos lepszego na Led? Maglite dostalem za darmo i zastanawiam sie czy warto inwestowac?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 25 sie 2014, 00:48 przez pawel87p, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Przede wszystkim za 150zł kupić latarkę o wiele jaśniejszą, bo spokojnie na XM-L(2) a nie na żarówkę. W tej cenie zmieścisz się z np. Convoy C8 + kilka sztuk akumulatorów 18650 + ładowarka. Jeżeli nie potrzebujesz aż takiego skupienia (bo potrafi przeszkadzać) to może być Convoy M1, M2, albo nawet z Serii S.

A Maglite to Maglite, ktoś pewno kupi ;)

Pozdrawiam, Kuba
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
ODPOWIEDZ