Android TV Box, android mini PC stick.

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Sibit

Android TV Box, android mini PC stick.

Post autor: Sibit »

Cześć Wam Koledzy
Poszukuję sprawdzonego Android tv box'a wiem że są ludzie którzy kupują i modują takowe. Ale w coraz bardziej zaśmieconym internecie nie potrafię dotrzeć do takich ludzi.
I pytanie moje czy ktoś wie gdzie można kupić sprawdzone urządzenie? A może któryś z forumowych fachmanów się tym zajmuje ?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony piątek 08 sie 2014, 14:49 przez Sibit, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witaj
Ale wiesz, że trafiłeś na forum latarkowe?

Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Awatar użytkownika
Marooned

Post autor: Marooned »

A może kolega szuka Android TV boxa z wbudowaną latarką? :twisted:
"In the brave new world of the year 2000, a kiss can still break your heart." - Program from Cirque du Soleil's Alegría

Nad tymi gwiazdami jest wszechświat szybujących potworów! Wiedziałaś?
Awatar użytkownika
Doctore

Post autor: Doctore »

Muahaha, ten to teraz do.......ł :mrgreen:
Sibit

Post autor: Sibit »

Wiem doskonale, dzięki forum jestem posiadaczem kostki V1 i jeszcze kilku światełek zmodowanych przez forumowiczów ;-)
Co do waszego czepialstwa to moje zapytanie ma tyle samo wspólnego z latarkami co temat o wideo rejestratorze z chin czy power bankach itd ;-) Wiec proszę o posty związane z tematem a nie zaśmiecanie tematu :wink:
arekm

Post autor: arekm »

Podobno lepsze od sticków osobne urządzenia jak http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-X8-H.html (czy starsze X7)
Awatar użytkownika
darol

Post autor: darol »

Użytkuję minix x5 już jakiś czas i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony z tego urządzenia. Na początku mocno walczyłem z dźwiękiem przestrzennym AC3 w filmach, seryjnie soft nie wspomaga tego formatu. Było to kilka ładnych miesięcy temu i w tamtym czasie temat był trudny do ogarnięcia z tego co widzę teraz jest softwarowa metoda, ale ja po prostu odpuściłem. Minix u mnie robi głównie jako serwer muzyczny z którego przez przetwornik DAC puszczam sygnał do wzmacniacza. W tym zastosowaniu i jako odtwarzacz internetowych treści multimedialnych spisuje się idealnie.
ODPOWIEDZ