FastTech

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Feru

Post autor: Feru »

Zamawiałem power z aku i też już miesiąc więc powinien być na dniach 12.07. Dobrze że aku domówiłem bo teraz znowu embargo ;)
Ostatnio zmieniony czwartek 31 lip 2014, 16:44 przez Feru, łącznie zmieniany 1 raz.
EDC X1
Convoy S2
RaVciu

Post autor: RaVciu »

Witam, mam pewien problem z fasttech. Mianowicie chodzi o to, że w momencie gdy bylem przy składaniu zamówienia, oraz po podaniu danych karty, przeniosło dalej, wyświetlił się błąd strony, a pieniądze z konta zeszły. Cały czas teraz mi widnieje ta rzecz nadal w koszyku, a ja przelew czeka na akceptację. Co powinienem w tym przypadku zrobić?
fotorondo

Post autor: fotorondo »

RaVciu, napisz do nich najpierw, jak kasę dostaną to uwzględnią. A jak nie to dzwon do PayPal.
RaVciu

A z której opcji kontaktu do nich skorzystać? Do PP nie zadzwonie bo tak jak mowilem płaciłem przelewem kartą :/
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Mam info o kontenerze 4111:

Obrazek

:twisted:
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
zlyzka

Post autor: zlyzka »

RaVciu pisze:A z której opcji kontaktu do nich skorzystać? Do PP nie zadzwonie bo tak jak mowilem płaciłem przelewem kartą :/
Nie dostałeś potwierdzenia na e-mail? Możliwe, że płatność nie doszła do skutku, a została tylko nałożona blokada. Miałem kiedyś podobną sytuację, po paru dniach blokada została zdjęta. Zobacz czy na blokadzie masz podany jakiś nr identyfikacyjny, wtedy mógłbyś napisać do obsługi FF: http://support.fasttech.com/#General-tab
Przy płatności kartą też jest ochrona kupujących, realizowana przez dostawcę karty więc nie martw się na zapas;)
delux

Post autor: delux »

Moja paczka z 4111 niestety ale z płaczem oddali kaskę :mrgreen:
RaVciu

Nie dostałem żadnego potwierdzenia. W banku jest oczekiwanie na potwierdzenie przelewu, więc transakcja nie doszła jeszcze do skutku, gdzie sprawdzić tą blokadę?
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

delux pisze:Moja paczka z 4111 niestety ale z płaczem oddali kaskę :mrgreen:
A ja jestem w tyłku... Fasttech współpracuje, ale wallbuys już nie...
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
zlyzka

Post autor: zlyzka »

RaVciu pisze:Nie dostałem żadnego potwierdzenia. W banku jest oczekiwanie na potwierdzenie przelewu, więc transakcja nie doszła jeszcze do skutku, gdzie sprawdzić tą blokadę?
Nie wiem jaki masz bank. U mnie jest to w kartach i jest osobna zakładka: Zablokowane środki i Kwota zablokowana. Sprawdź czy masz coś takiego i czy przy transakcjach są ich identyfikatory.
delux

Post autor: delux »

maciex93 moja była z aliexpress spor zakończył sie zwrotem za przesyłkę.
RaVciu

Mam konto w mbanku, nie mam zakładki zablokowana kwota, ale znalazłem gdzie to się znajduje, i rzeczywiście są te pieniądze zablokowane, ale nie mam żadnego identyfikatora, o który poproszono mnie w supporcie fasttechu.

@Edit, mam jednak zablokowaną kwotę w kartach, ale identyfikatora nadal nie mam
arekm

Post autor: arekm »

karty -> dana karta -> blokady i tam "opis blokady"
RaVciu

widziałem to, ale mam tam tylko: WWW.FASTTECH.COM 1-8452623440
arekm

Post autor: arekm »

I "1-8452623440" to pewnie ów identyfikator.
ODPOWIEDZ