Aktualizacja Java
Aktualizacja Java
Witam.
Koledzy od jakiegoś czasu włącza mi się komunikat o aktualizacji Javy. Sprawa jest dziwna bo nawet jak kliknę tak to przy następnym włączeniu komputera komunikat znów się wyświetla. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, wyłączyć czy cuś.
Mam win7 starter ale na normalnym win7 jeszcze na lapku było to samo.
Poradźcie coś.
Koledzy od jakiegoś czasu włącza mi się komunikat o aktualizacji Javy. Sprawa jest dziwna bo nawet jak kliknę tak to przy następnym włączeniu komputera komunikat znów się wyświetla. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, wyłączyć czy cuś.
Mam win7 starter ale na normalnym win7 jeszcze na lapku było to samo.
Poradźcie coś.
-
Nie instaluj javy z instalatora który wyskakuje. Może on się podszywać pod oryginalny instalator a w rzeczywistości być wirusem. Pobierz i zainstaluj Javę stąd: https://www.java.com/pl/download/
No dobra link Veldrinn-a pomógł i java się zainstalowała. Zobaczymy czy komunikat o aktualizacji się już nie pojawi.
Mam nowy problem z netbookiem ale to na inny temat.
[ Dodano: 30 Wrzesień 2014, 20:24 ]
Koledzy jak pozbyć się tego komunikatu o aktualizacji javy? Non stop mi to wyskakuje robię co każe i zawsze błąd. O co mu chodzi!?
Pomocy już mnie krew na to zalewa.
Mam nowy problem z netbookiem ale to na inny temat.
[ Dodano: 30 Wrzesień 2014, 20:24 ]
Koledzy jak pozbyć się tego komunikatu o aktualizacji javy? Non stop mi to wyskakuje robię co każe i zawsze błąd. O co mu chodzi!?
Pomocy już mnie krew na to zalewa.