I nic się im tam nie da wysłać? Jakiejś wiadomości? wyjaśnienia? Wkurzające te serwisy mająhackman pisze:(na liście sporów mam przycisk Odpowiedz)
FastTech
Mam prośbę do nieszczęśników, którym wysłano przesyłkę z Kuala Lumpur 26 maja
o dodanie numerów listów przewozowych. Na pewno są to:
RC007294180MY
RC007003806MY
(listy ekonomiczne), które nie dotarły do skanera wejściowego Poczty Polskiej.
Moja (ta 3806MY) była z Banggood, więc opóźnienie zapewne leży po stronie poczty malezyjskiej.
Co ciekawe, jeden z kolegów dostał przesyłkę priorytetową wysłaną tego samego dnia.
Ja osobiście przekształciłem spór w roszczenie dopiero dzisiaj, 8 lipca.
Tomasz
PS. 9 lipca - informacja z PayPal o uznaniu sporu i zwrocie pieniędzy
T.
o dodanie numerów listów przewozowych. Na pewno są to:
RC007294180MY
RC007003806MY
(listy ekonomiczne), które nie dotarły do skanera wejściowego Poczty Polskiej.
Moja (ta 3806MY) była z Banggood, więc opóźnienie zapewne leży po stronie poczty malezyjskiej.
Co ciekawe, jeden z kolegów dostał przesyłkę priorytetową wysłaną tego samego dnia.
Ja osobiście przekształciłem spór w roszczenie dopiero dzisiaj, 8 lipca.
Tomasz
PS. 9 lipca - informacja z PayPal o uznaniu sporu i zwrocie pieniędzy
T.
Pozdrawiam,
___
/omasz
___
/omasz
Ja w piątek przekształciłem spór w roszczenie i nagle 13.07 przesyłki ruszyły do PRUSZCZ WER, z tym, że zwrotu pieniędzy nie dostałem.hackman pisze:Dzisiaj dostałem zwrot pieniędzy z roszczenia i nagle w tym samym momencie przesyłka ruszyła:
2014-07-14 11:38, Item sent to PRUSZCZ WER, MPC PMIH (KLIA)
Co się stanie jak do mnie dojdzie i ją odbiorę? Po tylu dniach już jej nie chcę...
Nie wiem czy to nie gra na zwłokę bo przesyłki zamawiałem 19.05, 05.06 utknęły w Kuala Lumpur i teraz się nagle ruszyły a w obydwu są ogniwa.
No moja też właśnie do Pruszcza... O 11:38 przesyłka ruszyła, a o 13:14 dostałem maila od paypala, że zwrócili mi pieniądz.
Jak paczka dojdzie i ją odbiorę to zabiorą mi kasę z powrotem?
Jak paczka dojdzie i ją odbiorę to zabiorą mi kasę z powrotem?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 14 lip 2014, 21:15 przez hackman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Convoy S2 / S2+ / M1 / C8 @ XML2
- Olight i2 + Li-ion 14500
Ciekawe ile moja przesyłka będzie się transportować bo zamówiłem PowerBank na prezent urodzinowy.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
raz na wozie raz pod wozem Raz (po czekaniu i nerwach) dostaje się zwrot kasy i przesyłkę, a raz dostaje się niedziałające przedmioty i nie dostaje się zwrotu kasy... Jak odbierzesz przesyłkę, to będziesz miał ją i ew. wyrzuty sumienia Przynajmniej ja tak miewam, ale nieraz tracę kasę na tych Azjach (bo, np. zapominam w terminie roszczenie zgłosić) i wychodzi na zero.hackman pisze:Jak paczka dojdzie i ją odbiorę to zabiorą mi kasę z powrotem?
PayPal już kasy nie zabierze. Sklep też będzie miał to gdzieś, mają to w kosztach.
Pozdrawiam
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255