FastTech

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
maciex93

Post autor: maciex93 »

Nic ;(
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

Jestem mega zaskoczony:
W niedzielę zamawiałem multitool - we wtorek już status Shipped
Wczoraj zamawiałem troszkę części do latarek, dziś Shipped
Awatar użytkownika
maciex93

Status może i shipped, ale zanim fizycznie paczki dotrą na pocztę to minie trochę ;)
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Awatar użytkownika
Misiek_86

Post autor: Misiek_86 »

to wiem :) wszystkie z Tracking, więc jak przyjdą dam znać :)
Awatar użytkownika
pietros

Post autor: pietros »

Ja 10.06 złożyłem zamówienie i status na trackingu nadal wisi "Information Received". Gdyby zamówienie poszło tak jak kilka poprzednich, to jutro spodziewałbym się WER Warszawa.
wolfram

Post autor: wolfram »

W poniedziałek zamierzam założyć spór odnośnie zamówienia z 13.05.2014 (kontener 4111) którego ślad urywa się w dniu 22.05.2014. Pracownicy Fasttech wszystkim którzy piszą tickety odnośnie tego kontenera,odpisują szablonem ze przesyłka została wysłana i nadana do kraju przeznaczenia, lecz nie mają możliwości śledzenia jej losów. Jednocześnie informują iż w razie założenia sporu trzeba będzie czekać 60 dni na zwrot kasy ze względu iż tyle czasu trwa proces reklamacyjny w poczcie Singapurskiej. wydaje mi się że jest to niezgodne z zasadami rozstrzygania sporów w Pay Pal.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

wolfram pisze:Jednocześnie informują iż w razie założenia sporu trzeba będzie czekać 60 dni na zwrot kasy ze względu iż tyle czasu trwa proces reklamacyjny w poczcie Singapurskiej. wydaje mi się że jest to niezgodne z zasadami rozstrzygania sporów w Pay Pal.
Co prawda roszczeń PP z FT jeszcze nie miałem, ale z innymi sklepami zwroty od PP otrzymywałem znacznie szybciej niż 60 dni. Nie pamiętam ile, ale chyba ok 2 tygodni. Jak przesyłka z ogniwami od nich nie dojdzie do początku lipca (a się nie zanosi (malezja post) to spór będę zmieniał w roszczenia i zobaczymy ;)

[ Dodano: 21 Czerwiec 2014, 20:48 ]
Jeszcze dodam, przy sporze/roszczeniu z PP to już FT ma mało do gadania. PP to prowadzi nam oddaje im zabiera ;)
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Awatar użytkownika
pietros

Post autor: pietros »

Dzisiaj już 23.06, a moje zamówienie z 10.06 dalej wisi nie wiadomo gdzie. Czy wasze zamówienia z ostatnich dni też stoją w miejscu? Chciałem zamówić już kolejne kilka drobiazgów ale na razie chyba się wstrzymam.
Awatar użytkownika
maciex93

Ha ;) moje z 16.05 nadal w przestrzeni, jak by kto chciał zobaczyć: http://www.17track.net/en/result/post.s ... 48931791SG
Inne graty np z banggood czy nawet FT przyszyły mi teraz w 8-10 dni, więc nie ma na to reguły.
Po prostu zamów ;)
zlyzka

Post autor: zlyzka »

pietros pisze:Dzisiaj już 23.06, a moje zamówienie z 10.06 dalej wisi nie wiadomo gdzie. Czy wasze zamówienia z ostatnich dni też stoją w miejscu? Chciałem zamówić już kolejne kilka drobiazgów ale na razie chyba się wstrzymam.
Zdarzało się, że tracking nie nadążał za przesyłką, tzn nie było aktualizacji a przesyłka docierała.
wolfram

Post autor: wolfram »

maciex93 pisze:Ha ;) moje z 16.05 nadal w przestrzeni, jak by kto chciał zobaczyć: http://www.17track.net/en/result/post.s ... 48931791SG
Inne graty np z banggood czy nawet FT przyszyły mi teraz w 8-10 dni, więc nie ma na to reguły.
Po prostu zamów ;)
Taa, kontener 4111:)
Ja w dniu wczorajszym założyłem spór odnośnie zamówienia z tego kontenera.
kolejna przesyłka z 16.06.2014 (kontener 4137) także gdzieś utknął, choć w Pl zameldował się już kontener oznaczony nr 4145. Na innym forum ostatnio chwalona jest poczta chińska za szybkie dostawy. Następnym razem spróbuje skorzystać z ich usług. Jeśli chodzi o FT i dostawy pocztą singapurską to na 8 moich zamówień, 3 nigdy do mnie nie dotarły więc mam lekki niesmak.
Awatar użytkownika
maciex93

Prawda, china post (właśnie z banggood) wyrobili się w 8 dni.
Awatar użytkownika
rafalzaq

Post autor: rafalzaq »

Skąd wiecie o tych kontenerach? Gdzieś to jest publicznie podane w jakim kontenerze znajduje się dana przesyłka?
PK

Post autor: PK »

W przypadku singpostu na ich stronie po wpisaniu numeru przesyłki i kliknięciu w szczegóły pojawia się numer despatch( czy jakoś tak).
sss

Post autor: sss »

Spiesze poinformowac ze przesylka z 14.06.2014 (czyli kontener 4135) jest juz w PL (tracking PP). Troche mi ulzylo, szczegolnie po informacjach o nieszczesnym 4111 (ale nie traccie wiary).
ODPOWIEDZ