Latarka na rower i do domowych zastosowań
Wiadomo Panie Zbychur, ja nie mowie ze twoja oferta jest zła:-) . Wiem ze to nie ten dział, ale tak z ciekawości (z ciekawości bo na dzień dzisiejszy nie planuję żadnych zaupów latarkowych) skolko taka latarka jak proponujesz i jaki mod? A co do porównania convoy i solarforce to zdecydowanie jeśli chodzi o wykończenie solarforce wygrywa, ale tylko moim skromnym zdaniem:-) .Jakoś anodyzacja w solarforce sprawia wrażenie solidniejszej. A co do reszty aspektów, to już chyba kwestia gustu. Każdemu wg potrzeb, jak to mówią.
Ostatnio zmieniony niedziela 15 cze 2014, 09:34 przez cwancisz, łącznie zmieniany 2 razy.
To dokładnie ta latarka
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=149312#149312
Co do ceny, to niebawem będzie w sklepiku, tu nie miejsce na takie rzeczy
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=149312#149312
Co do ceny, to niebawem będzie w sklepiku, tu nie miejsce na takie rzeczy
Miałem SF L2P gregowe, teraz mam kilka Convoyów. Anoda wg mnie podobna, jakość wykonania podobna ale Convoy ma tą zaletę, że odprowadzania ciepła nie musisz poprawiać jakimiś podkładkami/foliami itp tylko dajesz pastę i gotowe. Rozkład światła L2P (czyli typowego modułu D26) z XM-L nie podchodził mi zupełnie na rowerze - ani szerokie ani wąskie światło, do chodzenia była ok ale seria S jest mniejszacwancisz pisze:A co do porównania convoy i solarforce to zdecydowanie jeśli chodzi o wykończenie solarforce wygrywa, ale tylko moim skromnym zdaniem:-) .Jakoś anodyzacja w solarforce sprawia wrażenie solidniejszej.
Lux ten baton ale za sporawy na bajka
pomijam kwestię że nie mam czasu na nim jeździć
Panowie poza mną, mam pomysł kupić bratu na imieniny coś
do domu i na ryby
wybór już szerszy?
pomijam kwestię że nie mam czasu na nim jeździć
Panowie poza mną, mam pomysł kupić bratu na imieniny coś
do domu i na ryby
wybór już szerszy?
Ostatnio zmieniony niedziela 15 cze 2014, 13:20 przez Jeep, łącznie zmieniany 1 raz.
Jou,
sprawdzam oferty
wezmę od forumowicza zapewne
sterownik 2.8, dioda umiarkowna ciepła,bez nadmiaru trybów z których nie będę korzystał
na alledrogo rozrzut cen masakryczny
Zakupiona solaforce l2, z ładowarką, ogniwem samsunga, uchwytem na rower w dobrej cenie
ze stronki solarforce.eu
spoko ziomek z moich okolic
sprawdzam oferty
wezmę od forumowicza zapewne
sterownik 2.8, dioda umiarkowna ciepła,bez nadmiaru trybów z których nie będę korzystał
na alledrogo rozrzut cen masakryczny
Zakupiona solaforce l2, z ładowarką, ogniwem samsunga, uchwytem na rower w dobrej cenie
ze stronki solarforce.eu
spoko ziomek z moich okolic