Co to jest ???
Co to jest ???
Kupiłem kilka dni temu samochód pochodzący z Francji , i wczoraj podczas sprzątania znalazłem coś dziwnego . Kapsułka ok.12 mm długości i ok.2 mm średnicy chyba szklana a w niej zatopione w czymś co wygląda jak żel jakieś części elektroniczna , widac jakby kawałek nawiniętej cewki . Nie wygląda na jakąś częśc bo nic z niej nie wystaje , żadne styki jest hermetycznie zamknięta. Nigdy nie widziałem czegoś takiego i intryguje mnie z czystej ciekawości co to może by , może jakieś pomysły ?
Rozbierałem wiele kluczyków, ale nie spotkałem jeszcze szklanych pastylek w oryginalnych kluczykach.
Te co spotkałem w Renault, PSA, Fiat były czarne i prostokątne.
Natomiast dorabiane zdarzają się szklane i wyglądają jak ten ze zdjęcia.
Te co spotkałem w Renault, PSA, Fiat były czarne i prostokątne.
Natomiast dorabiane zdarzają się szklane i wyglądają jak ten ze zdjęcia.
Ciemności rozświetlają mi:
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne
Convoy S2 XM-L2 T6 4C 2,1A, Convoy M1 XM-L2 U2 1A 2,8A, Convoy C8 XM-L2 U2 1A 2,8A,
UltraFire S5 XP-L V4 3D 2,1A, SolarStorm SC01 XM-L2, Tank007 E09 XP-E, Tank007 TK-701 SSC, Mactronic NIGHT HUNTER II, i inne