Z tego co wiem znowu coś się popsuło w temacie ogniw i na razie nie wysyłają.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Chyba w FT zakupili nowe riksze, bo znów paczki szybciej trafiają na pocztę.
2014-05-31 16:08, Despatched to overseas (Country code: PL)
2014-05-26 15:57, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Raczej miałeś jednorazowe szczęście - ja czekałem kilka dni na samo "Information Received" i mimo że minął już tydzień to wciąż przesyłka fizycznie nie dotarła na pocztę.
Aktualnie próbuje zamówić King-kongi 26650, razem z ładowarką, tak aby je włożyli do środka i wysłali jako całość. Na razie odpisali że się zorientują czy takim sposobem da się obejść przepisy odnośnie wysyłki ogniw, co z tego wyniknie dam znać.
Mam jeszcze pytanie jaka jest różnica w użytkowaniu pomiędzy ICR a INR --26650-- i które bardziej nadają się do obciążenia większym prądem.
Wygląda że ICR lepiej znoszą większe prądy i mają wyższe napięcie pod obciążeniem.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Powinna jeszcze dojechać, z tego co kojarzę na SingaporePost to ostatni komunikat jaki jest od nich. Jaką pocztą leci paczka? Na razie mój rekord z ChinaPost to 27.03 zamówienie, 29.03 dostarczona na pocztę a 20.05 u mnie. Także chyba cierpliwości...