ogniwo odpowiednie do 3,5A
ogniwo odpowiednie do 3,5A
Złożyłem sobie Convoy c8 10xAMC 3,5A.
Z lepszych ogniw mam tylko NCR od Woytazo. Ponoć Panasonic nie sprawdzają się przy takim prądzie. Są jakieś sprawdzone?
Z lepszych ogniw mam tylko NCR od Woytazo. Ponoć Panasonic nie sprawdzają się przy takim prądzie. Są jakieś sprawdzone?
Ostatnio zmieniony czwartek 29 maja 2014, 07:27 przez klik, łącznie zmieniany 1 raz.
NCR nie sprawdzają się przy 3,5A? Kto Ci takich głupot naopowiadał... Zerknij sobie na charakterystyki rozładowania, są na forum. Ciągły prąd maksymalny dla NCR to 2C. Czyli nawet dla mniejszych pojemności znamionowych niż NCR B (3350mAh) znacznie powyżej tych 3,5A.
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Mam NCR od Woytazo. Przeczytałem gdzieś, że powinny być inne - jak greg mówi, że to bzdura to napewno tak jest.
Co może się stać z włącznikiem?
Martwi mnie, ze niby jest 10AMC(lutowałem pierwszy raz "kanapki") włącznik mostkowany, piguła podrównana i sinkpad a latarka rozgrzewa się dość powoli.
Jak odstawie na 3 min to jest goraca, ale mam wrażenie, ze convoy s2 2,8A grzeje się szybciej.
Co może się stać z włącznikiem?
Martwi mnie, ze niby jest 10AMC(lutowałem pierwszy raz "kanapki") włącznik mostkowany, piguła podrównana i sinkpad a latarka rozgrzewa się dość powoli.
Jak odstawie na 3 min to jest goraca, ale mam wrażenie, ze convoy s2 2,8A grzeje się szybciej.
- smokuxx1987