Latarka koszt 100 - 150 zł

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
arkus

Post autor: arkus »

@ jawor2009
Kolego skorzystaj z propozycji ze sklepiku na naszym forum.
Będzie szybko i konkretnie.
Cokolwiek kupisz z Convoy spełni twoje oczekiwania (czyli: nie jesteś myśliwym, nie podejmujesz nocnych ekstremalnych eskapad, nie chodzisz po jaskiniach i nie nurkujesz, nie jeździsz rowerem szosowym nocą ze średnią powyżej 30km/h itp, itd)
Ilość światła, które te latarki generują, nawet w najniższych trybach bije prawie wszystkie oferty z alledrogo.
Convoy S2 w najwyższym trybie w pomieszczeniu zamkniętym (wykluczam Stadion Narodowy) generuje tyle światła, że na stałe nie będziesz go używał.
pzdr
a
jawor2009

Post autor: jawor2009 »

Witam ponownie !
Tak więc zakupiłem Convoy m1 Dariusz70

M1 wersja full 145zł
Ładowarka 30zł
Panasonic 3,4Ah - 35zł

Na temat wysyłki :
Ładnie zapakowane, szybko dotarła latareczka .
Co do latarki: to robi wrażenie w nocy, moc tak duża, że razi po oczach.
Dobrze leży w dłoni, wygląda na solidną .
Co do odległości to porobię zdjęcia i postaram się wrzucić na forum.

Z minusów :
1.Jeżeli jest 100% włączone to rzeczywiście nagrzewa się, nawet testowałem ją w pokoju gdzie leżała w temp. 24 . Nie przegrzała się ani razu mi .
Co do Pracy używam zazwyczaj 3 trybu i już mniej się grzeje .
2. Bardzo głośna praca ładowarki dziwne piski itp - muszę ją zostawiać z dala od uszu bo denerwuje mnie to.
3. Guzik, który ma świecić na zielono w nocy dość słabo się naświetla, lecz za to długo "świeci" .

Mam pytanka :
Czy mogę ją umyć pod wodą bez żadnej obawy ?

To tyle !
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu.
Awatar użytkownika
Dariusz70

Post autor: Dariusz70 »

Latarkę można myć pod wodą. Ja osobiście stosuję chusteczki do mycia (takie dla dzidziusiów :mrgreen: ).
Latarka nie przegrzeje się, driver ma zabezpieczenie termiczne. Poziom zabezpieczenia można ustawić (załączona instrukcja).
Dariusz70
darek.l(małpa)interia.pl
Gluter

Post autor: Gluter »

Te piski przypadkiem, to nie jest tak, że jest słaby styk w środku, bo miałem tak z c8 z niedokręconą piguła.
max4max

Post autor: max4max »

Gluter pisze:Te piski przypadkiem, to nie jest tak, że jest słaby styk w środku, bo miałem tak z c8 z niedokręconą piguła.
Tutaj chodzi o ładowarkę ;)
jawor2009 pisze:2. Bardzo głośna praca ładowarki dziwne piski itp - muszę ją zostawiać z dala od uszu bo denerwuje mnie to.
Awatar użytkownika
rafalzaq

Post autor: rafalzaq »

Moja ładowarka też wydaje takie świdrujące dźwięki. Na szczęście jest to dość ciche i tylko wtedy gdy jest zimna.
ODPOWIEDZ