Sigma Eloy
-
Sigma Eloy
Witajcie...
Nie jestem pewien, czy w odpowiednim dziale zakładam temat, więc jak coś to proszę moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego...
A wracając do tematu, to:
Nosiłem się z zamiarem kupna lampki rowerowej... takiej, która dawała by mi jak najwięcej satysfakcji, niestety nie było mi to dane...
Dziś zostałem poinformowany przez moją narzeczoną, że zakupiła dla mnie następujący zestaw: SIGMA ELOY + CUBERIDER
Przedstawiony na zdjęciu poniżej...
Chciałem się Was zapytać, czy mieliście z nią już jakiś kontakt, czy ktoś jej użytkował, czy mógłbym poznać Wasze opinie??
Jeszcze jej nie mam w rękach, więc nie mam jak jej zaprezentować, gdyż przesyłka jest w drodze..., ale może ktoś już w takiej lampce grzebał, poprawiał itp...
Nie jestem pewien, czy w odpowiednim dziale zakładam temat, więc jak coś to proszę moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego...
A wracając do tematu, to:
Nosiłem się z zamiarem kupna lampki rowerowej... takiej, która dawała by mi jak najwięcej satysfakcji, niestety nie było mi to dane...
Dziś zostałem poinformowany przez moją narzeczoną, że zakupiła dla mnie następujący zestaw: SIGMA ELOY + CUBERIDER
Przedstawiony na zdjęciu poniżej...
Chciałem się Was zapytać, czy mieliście z nią już jakiś kontakt, czy ktoś jej użytkował, czy mógłbym poznać Wasze opinie??
Jeszcze jej nie mam w rękach, więc nie mam jak jej zaprezentować, gdyż przesyłka jest w drodze..., ale może ktoś już w takiej lampce grzebał, poprawiał itp...
Ja nie miałem kontaktu z Twoją narzeczoną ani jej nie użytkowałem - mam swojąDziadek1982 pisze:Chciałem się Was zapytać, czy mieliście z nią już jakiś kontakt, czy ktoś jej użytkował, czy mógłbym poznać Wasze opinie??
Przepraszam za ten offtopicowy żarcik ale też często muszę uśmiechać się, gdy dostaję nietrafiony prezent. Może będzie dobrze, jeśli w ciągu 10 dni zwróci zestaw do sklepu i wspólnie zakupicie coś odpowiedniejszego.
Jeśli już dostanę koszulę lub koszulkę to zawsze jest to L i zawsze muszę jej tłumaczyć, że ja mam jednak rozmiar XL a czasem nawet XXL jest bardziej odpowiednie ... nie wytłumaczysz jej tego.
-
Witam. Mam lampkę co prawda nie tą ale pod nazwą HEAD. Jest ona wykonana słabo. Ścisk kierownicy jest tak słaby że na najmnieszych dziurach się odpina. Ostatnio rozpędziłem się za busem do ponad 40km/h i wjechałem w 3zm dziurę której nie widziałem. Efekt końcowy był taki że lampka sunęła jakieś 20m po asfalcie Ogólnie nie polecam w ogóle tej lampki. Ja ją nabyłem za punkty na stacji Lotos
W sumie moje ogłoszenie
PS. Nie chodzi mi tu o promowanie mojego przedmiotu a o pokazanie że mam
PS2. tylne lampki sigmy też są słabe. Słabo świecą i głupieją tryby.
W sumie moje ogłoszenie
PS. Nie chodzi mi tu o promowanie mojego przedmiotu a o pokazanie że mam
PS2. tylne lampki sigmy też są słabe. Słabo świecą i głupieją tryby.
-
No właśnie ze zwrotem nie będzie to takie proste
Bo jak przekonać kobietę, że to nie świeci tak jak się tego oczekuje, gdy one o tym nie mają pojęcia...
To jakby one nas miały w swoich kobiecych sprawach przekonywać, że ta szminka jest taka a ta taka... - tyle, że nam to obojętne i niech one same sobie wybierają...
Inna sprawa ma się z prezentem... już nie mówiąc o tym, że to prezent urodzinowy...
Poza tym, ona jest tą lampką tak podjarana, że szok...
Także o zwrocie raczej nie ma co marzyć...
Dlatego takie to moje przemyślenia i pytania się pojawiły tutaj.
Bo jak przekonać kobietę, że to nie świeci tak jak się tego oczekuje, gdy one o tym nie mają pojęcia...
To jakby one nas miały w swoich kobiecych sprawach przekonywać, że ta szminka jest taka a ta taka... - tyle, że nam to obojętne i niech one same sobie wybierają...
Inna sprawa ma się z prezentem... już nie mówiąc o tym, że to prezent urodzinowy...
Poza tym, ona jest tą lampką tak podjarana, że szok...
Także o zwrocie raczej nie ma co marzyć...
Dlatego takie to moje przemyślenia i pytania się pojawiły tutaj.
Myślę, że na Twój problem rozwiązanie znajdziesz na jakimś forum kobiecym, bo na tym możemy jedynie powiedzieć, że latarka jest do bani i należy jej się pozbyć.
Jeśli nie postawisz sprawy jasno przed nią to później możesz mieć jeszcze gorzej. Na moje urodziny, które w sumie będę miał niebawem mam wybrać sobie coś i ew kupić a moja mi zapłaci. Wiemy oboje, że będzie to najlepsza dla nas obojga opcja nie wywołująca późniejszych niekomfortowych sytuacji jak np Twoja. Po wczorajszej lekturze forum już nawet wiem co to będzie za prezent
Jeśli nie postawisz sprawy jasno przed nią to później możesz mieć jeszcze gorzej. Na moje urodziny, które w sumie będę miał niebawem mam wybrać sobie coś i ew kupić a moja mi zapłaci. Wiemy oboje, że będzie to najlepsza dla nas obojga opcja nie wywołująca późniejszych niekomfortowych sytuacji jak np Twoja. Po wczorajszej lekturze forum już nawet wiem co to będzie za prezent
Heh, to dla dobra Ciebie i psychiki dziewczyny zostaw zestaw i zbieraj na coś bardziej odpowiedniego Dasz dziewczynie nową, jej się pewnie nie spodoba, bo będzie wolała swój wybór, wtedy się zamienisz i oboje będziecie zadowoleni. Taka teoria, w praktyce to bywa różnie
Aaa i nie kupuj najładniejszej, tylko taką z dobrymi bebechami, bo się okaże, że będzie wolała tą Twoją, co świeci dużo mocniej i jest mniejsza zapewne heh
Aaa i nie kupuj najładniejszej, tylko taką z dobrymi bebechami, bo się okaże, że będzie wolała tą Twoją, co świeci dużo mocniej i jest mniejsza zapewne heh