Nic trudnego - wystarczy nadać priorytetem przed 15-16 (w zależności od poczty) i zazwyczaj na drugi dzień jest u odbiorcyWojto pisze:Z takich szybkich wysyłek to Woytazo z forum słynie, nie wiem jak on to robi
Podziel się swoją radością
- LightLover
Możliwe że z większych miast przesyłki szybciej "wychodzą". Bo jak miejscowość mała to i prawdopodobnie najpierw taka przesyłka jedzie do większego oddziału.
Tak samo jak przy nadawaniu w jakiś agencjach pocztowych, gdzie mają zastrzeżony 1 dodatkowy dzień na dostarczenie.
Tak samo jak przy nadawaniu w jakiś agencjach pocztowych, gdzie mają zastrzeżony 1 dodatkowy dzień na dostarczenie.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
Przeoczyłem pytanie.tnt_gt pisze:skaktus Jakiego miernika do lakieru używałeś ? Bo może też niedługo ...
Model mogę ci podać dopiero po świętach - jednak z tego co wiem był to jakiś wyższy model, pożyczony od znajomego który używa go w firmie do mierzenie grubości powłok lakierniczych w momencie wysyłki towaru do klienta. A że nierzadko są to sprzęty warte setki tysięcy to kiepskich nie używają.
ILPT
Na początku obydwa będą świecić tak samo czyli w innej barwie, jak się równo wypalą to zaczną świecić tak samo. Często widać kierowców z jednym okiem białym a drugie różowe bo jedno wymienione wcześniej a drugie umiera.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
tak, ten jeden zanim zgasł - zróżowiał. Od wymiany jeszcze nie jechałem po zmroku, więc nie wiem, czy różnica barwy jest zauważalna, ale nie sądzę, żeby mi to przeszkadzało, jeśli nawet się zdarzy.Fluxor pisze:Na początku obydwa będą świecić tak samo czyli w innej barwie, jak się równo wypalą to zaczną świecić tak samo. Często widać kierowców z jednym okiem białym a drugie różowe bo jedno wymienione wcześniej a drugie umiera.
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Witam
Swoją drogą to dziwne serwisy odwiedzasz, mi po diagnostyce w serwisie MB, od razu sugerowano wymianę parami kilku podzespołów...
Uruchomiłem, na razie, wysoce prowizoryczną maszynę CNC (dwie osie), sterowaną programem wpisanym do pamięci procka i narysowałem domek...
Zaczynam więc prace projektowo-budowlane egzemplarza pośredniego, lub może docelowego.
Pozdrawiam
Bo nie są to zalecenia producenta, a jedynie doświadczenie kierowców i mechaników. Swoją drogą wiedzieli, że klient i tak za chwilę przyjedzie do wymiany drugiego palnika i zedrą więcej, niż gdyby wymienili dwa od razufxxx pisze:Dziwnym trafem wymiany parami nie sugerowali w ASO Audi...
Swoją drogą to dziwne serwisy odwiedzasz, mi po diagnostyce w serwisie MB, od razu sugerowano wymianę parami kilku podzespołów...
Uruchomiłem, na razie, wysoce prowizoryczną maszynę CNC (dwie osie), sterowaną programem wpisanym do pamięci procka i narysowałem domek...
Zaczynam więc prace projektowo-budowlane egzemplarza pośredniego, lub może docelowego.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sobota 19 kwie 2014, 22:12 przez Pyra, łącznie zmieniany 1 raz.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.