Podziel się swoją radością

....nie pasujące gdzie indziej...
Voit

Post autor: Voit »

...A programy nagrywało się na kasetę z radia.
Wyższy poziom piractwa.
:mrgreen:
Awatar użytkownika
Zbychur

Post autor: Zbychur »

Veldrinn pisze: A teraz nie idzie kupić nic poniżej 2 GB (a i taką to już trudno)
Szczerze powiem, że to akurat dla mnie jest duży problem, mam aparat któremu już podmieniłem soft i teraz obsługuje 2GB a nie 1GB jak fabrycznie i jak mi karta padnie to lipa, 4GB nie widzi, chyba, że będzie się jakoś dało na 2GB sformatować. :razz:
Awatar użytkownika
megabit

Post autor: megabit »

No, udało się zamontować :)

Obrazek
Awatar użytkownika
lord_craven

Post autor: lord_craven »

Wpis może nie do końca latarkowy. Ale pięć bębnów, rura i gitara na ognisku naładowały mi baterie na dłuższy okres czasu. Do tego reakcja kumpla po odpaleniu SRK (dzięki Darek) podniosła ego ;) No i na koniec przejażdżka powrotna do domu SY Musso po wertepach dopełniła całości :)
Minusem tylko była nieobecność byłego członka Jesus Chrysler Suicide, którego w ostatniej chwili coś zatrzymało.
Mactroniki: HLS-K1 mod by ElSor, EPIC HLS-NL3, BPM-2SL Walle.
SF L2P mod by Greg i FandyFire UV-S5 mod by Dariusz70
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

http://www.navime.pl/trasa/338875 na tej trasie mój e-rower zjadł 72% energii zgromadzonej w akumulatorze. Z wstępnych wyliczeń po przejechaniu 3 różnych tras wychodzi zasięg max na poziomie 110-120km, tylko obawiam się, że tyłek może tyle nie wytrzymać :mrgreen:
Ogólnie spotkanie bardzo udane a zestaw światełek na kierownicy + czołóweczka były jednymi z naj na spotkaniu no i co najważniejsze przy szybkich znajdach w lesie po wąskich ścieżkach zapewniały 100% bezpieczeństwa i widoczności. Po odpaleniu C8 ludzie w miarę możliwości zjeżdżali mi na bok :D
Awatar użytkownika
Veldrinn

Post autor: Veldrinn »

mick1 pisze: kooprocesora nigdy się nie dorobiłem, potem już 586 cyrixa i tak dalej i tak dalej.
Ach ten pamiętny komunikat - "287 required but not present" i nici z grania bo gra wymagała koprocesora :mrgreen:
Zbychur pisze: To była technika, a ile nerwów i ataków padaki, jak po 15 minutach ładowania gry z kasety wyskoczyło znienawidzone "Syntax Error" <wnerw>, i znowu przewijanko na początek kasety, gdzie był program do ustawiania kąta głowicy (jak jeszcze nie miałem kartridża BalckBox) i z powrotem z palcem na "stop" i wzrokiem wbitym w licznik, a w sercu nadzieja, że tym razem może się uda :lamer:
"NIKT SIĘ NIE RUSZA, SYNDICATE SIĘ WGRYWA!". :twisted:

Wracając do tematu przewodniego:
Zmieniłem wczoraj koła i posprzątałem w aucie po zimie :D
tnt_gt

Post autor: tnt_gt »

Ukończyłem rajd Krajna Adventure Race w wersji 50km.
Ciekawe doświadczenie. Trochę inne od typowych rajdów harcerskich.
Myślę o kolejnym.
GT Rulez ale teraz czas na CUBE
Awatar użytkownika
Zbychur

Właśnie wróciłem z warsztatu. Wymieniłem sobie wał w skuterze, jak się jeszcze okazało ma inny moduł zęba i ich ilość niż oryginał i nie pasowało do koła zębatego pompy oleju. Na szczęście mam jeszcze jeden stary silnik i tam owo koło było dobre, niestety nie pasowało znowu do pompy, więc musiałem ją trochę przerobić i już wszystko pasuje. Udało się wszystko poskładać, czy dobrze, to się okaże jutro, tzn, dzisiaj ale trochę później, tzn, rano :). Musiałem jeszcze zgadywać gdzie co było i jaka jaka śruba, bo moplik stał rozebrany od 2 miesięcy, dokładnie dzień przed wypadkiem. Teraz jeszcze trzeba silnik założyć do skutera, założyć nowy amortyzator, zalać olejem i zobaczymy co z tego wyszło. :)
Awatar użytkownika
Veldrinn

Post autor: Veldrinn »

Zbychur, najwyżej wrzucisz "jedynkę" i pojedziesz do tyłu :wink:
Awatar użytkownika
Zbychur

Veldrinn, Jest dobrze, odpalił. Musiałem trochę taśmą króciec od filtra powietrza połatać, bo mi pękł przy zakładaniu i ciągło fałszywe powietrze, muszę kupić nowy przy okazji, ale idzie jak trzeba, 85km/h na prostej, pod silny wiatr 75km/h więc jest dobrze, zwłaszcza że wiezie 100kg :mrgreen: . Tylko padać jak na złość zaczęło, ale to dobrze przynajmniej zasiewy ruszą w górę.
Awatar użytkownika
rafalzaq

Post autor: rafalzaq »

Kupiłem sobie klawiaturę mechaniczną. Różnica między taką zwykłą, a mechaniczną jest ogromna. Coś jak uruchamianie systemu z HDD i SSD. Klawisze chodzą lekko i fajnie stukają. Może i jest głośniejsza niż zwykła, ale dźwięk jest bardzo przyjemny. Przynajmniej dla piszącego. :P

Przy okazji kupiłem też 0.5 kg kalafonii. Sam nie wiem po co. Tanio było. :P
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Po wielu miesiącach szukania, próbach, kilku oglądaniach itd, stałem się posiadaczem wymarzonego auta :)

Obrazek

Jeszcze nigdy nie miałem tak wyposażonego auta :twisted:
ILPT
Awatar użytkownika
Zbychur

"Żuka" sobie kupiłeś? :mrgreen:
No gratki, fajny :ok:
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Fajny fajny. Kiedyś mi się nie podobał ale teraz inaczej patrzę na "żuka".
Szkoda tylko że nie czarny.
Awatar użytkownika
skaktus

Post autor: skaktus »

Właśnie dobrze że nie czarny - niestety ten kolor optycznie go pomniejsza i wygląda jak maluch :) Wprawdzie miała być biała perła, ale znalezienie auta w dobrym stanie to już było wyzwanie, a co dopiero białą perłę. W sumie znalazłem jedną, niby ideał, ale jak przycisnąłem sprzedającego to wielmożnie wyznał że cały lewy bok był robiony. W tym co mam aktualnie, to pochwalę się że wnętrze 2 kolorowe - czerwień i czerń a wyposażenie :twisted: gites :)

Mówią że o gustach się nie dyskutuje, co nie znaczy że każdemu musi się podobać.

Teraz zostało jeszcze trochę podkręcić auto - wlecą dzienne, może nowe radio, niewielki subwoofer, prawdopodobnie xenon no i ledy nad rejestrację i w postojówki :roll:
Ostatnio zmieniony czwartek 10 kwie 2014, 14:53 przez skaktus, łącznie zmieniany 1 raz.
ILPT
Zablokowany