Podziel się swoim smutkiem
-
Zbychur, na pocieszenie, ja jestem po zerwanym achillesie... rozpocząłem już 5 miesiąc na L4
Też już mam dość tego siedzenia na tyłku... co prawda przeszedłem już rehabilitacje w ośrodku zdrowia, jednak teraz muszę rehabilitować nogę aktywnie, poprzez ćwiczenia, chodzenie, jazdę na rowerze, oraz basen... to sprawia, że chociaż mogę gdzieś wyjść... ale przez pierwsze 2 miesiące od zabiegu, musiałem być cały czas w mieszkaniu...
A do pełni sprawności, o ile uzyskam ją kiedyś jeszcze daleka droga...
Też już mam dość tego siedzenia na tyłku... co prawda przeszedłem już rehabilitacje w ośrodku zdrowia, jednak teraz muszę rehabilitować nogę aktywnie, poprzez ćwiczenia, chodzenie, jazdę na rowerze, oraz basen... to sprawia, że chociaż mogę gdzieś wyjść... ale przez pierwsze 2 miesiące od zabiegu, musiałem być cały czas w mieszkaniu...
A do pełni sprawności, o ile uzyskam ją kiedyś jeszcze daleka droga...
To jest właśnie ZUS, mam niższą stawkę oficjalną, reszta w kopercie. Niestety prośby i groźby nie pomagały, tłumaczenie kryzysem to wygodna wymówka. Roboty dużo tylko ceny gotowych towarów nie zmienne od kilku lat. Materiały, koszty produkcji rosną, a odbiorcy od górnie dostają nakazy cięć i dlatego kryzys. Tylko, że w erze przed kryzysem dyrekcja jeździła 3 razy do roku na wczasy, teraz w kryzysie jest ciężko dlatego jeżdżą tylko 5 razy.ptja pisze:A z ZUS nic?
rozumiem. W Łodzi to chyba też nierzadko spotykany sposób wynagradzania... dlatego ja znalazłem robotę w Warszawie, ale nie pozwalam, żeby te plusy przesłoniły mi minusyZbychur pisze:To jest właśnie ZUS, mam niższą stawkę oficjalną, reszta w kopercie.ptja pisze:A z ZUS nic?
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
- LightLover
Reaktor + złączki + 2 układy nadzorujące ogniwa li-xxx. Z przesyłką 90$ prawie.LightLover pisze:Czyżby Turnigy Reaktor, którego zamawiałeś?
Żeby przyśpieszyć sprawę napisałem im nawet @ przed 14:00 ale widzę, że przesyłka przeleży u nich do poniedziałku, chyba, że jeszcze o czymś zapomniałem im napisać (zrzuty ekranu z potwierdzeniem zakupu od sklepu, zapłaty z PP i potwierdzenie nadania paczki łącznie z numerem) + słowny opis przedmiotów z podaniem ceny każdego z nich.