Naprawa i wymiana LEDa w ringu do e60,
Naprawa i wymiana LEDa w ringu do e60,
Witam wszystkich, jestem tu nowy, może nie mam takiej pasji jak wy ale światełek. Mam pytanie techniczne. Zakupiłem na dx.com tz ringi do bmw e60. tutaj jest link http://dx.com/p/10w-750lm-1-led-white-a ... zBxHYWE_o4 . Mam pytanie, czy jest możliwość zamontowania do tego mocniejszej diody i czy któryś z forumowiczów by się tego podjął. Obecnie zamontowana jest oryginalna dioda jak w opisie i 1 przestało działać. Jak była możliwość zamontowania mocniejszej diody to by było super bo wykonanie tego jest super, jest całe z aluminium.
Witaj,
niestety z tego co tu wiele razy kolega skaktus pokazywał tego typu wynalazki mają bardzo kiepskie chłodzenie - czyt. brak chłodzenia po zamontowaniu w lampie.
Dlatego trzeba wymienić uszkodzoną diode i poprawić termikę jak ma to działać dłuższy czas.
Kolega skaktus jest specem od tego , pewnie tu zajrzy a w między czasie poszukaj jego wątków o oświetleniu samochodowym
niestety z tego co tu wiele razy kolega skaktus pokazywał tego typu wynalazki mają bardzo kiepskie chłodzenie - czyt. brak chłodzenia po zamontowaniu w lampie.
Dlatego trzeba wymienić uszkodzoną diode i poprawić termikę jak ma to działać dłuższy czas.
Kolega skaktus jest specem od tego , pewnie tu zajrzy a w między czasie poszukaj jego wątków o oświetleniu samochodowym
elektroda.pl