A ja mam L2P od jednego i od drugiego sprzedawcy i powiem szczerze, nie warto przepłacać, chyba ze ktoś potrzebuje programowanej latarki, bo poza tym obie wykonane są podobnie, pomijając fakt że to ten sam producent
A co do lutowania diody w pigule to ten sposób już ładnych parę lat temu podejrzałem na amerykańskim forum, więc nie sądzę żeby któryś ze sprzedawców z Polski mógł być prekursorem tej metody Panowie!
Dwie oferty, co lepsze?
- michal2001lach
Ja nie zauważyłem żadnych różnic, w jednej i drugiej latarce, zarówno od kol. Grega jak i tej kupionej na www.solarforce.eu dioda zamontowana jest na takim samym podłożu, w obu przypadkach zastosowana jest pasta na gwinty, różnice zauważyłem tylko w cenie, a na solarforce.eu dodatkowo dostałem 5% rabatu za zakupy na kwotę powyżej 200zł. Także jeśli chodzi o mnie to z ręką na sercu mogę polecić!
Podziekowania
dzięki za pomoc dam zarobić Gregowi
Od Grega kupując od niego bezpośrednio (PW, lub e-mail) dostawałem 5% zniżki w porównaniu do zakupu, który byłby przez allegro. To chyba po prostu kwota jaka nie idzie do allegro
Programowalne sterowniki są warte swojej ceny (moim zdaniem oczywiście) Na dodatek moim zdaniem warto dopłacić nawet do sterownika extended ze względu na 2 rzeczy:
1. Sprawdzenie stanu naładowania (bardzo mi się przydaje)
2. Ochronę termiczną - nie wiem, czy mi się przydaje, ale wolę mieć, niż nie mieć
Programowalne sterowniki są warte swojej ceny (moim zdaniem oczywiście) Na dodatek moim zdaniem warto dopłacić nawet do sterownika extended ze względu na 2 rzeczy:
1. Sprawdzenie stanu naładowania (bardzo mi się przydaje)
2. Ochronę termiczną - nie wiem, czy mi się przydaje, ale wolę mieć, niż nie mieć
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255