Dwie oferty, co lepsze?

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
cwancisz

Post autor: cwancisz »

A ja mam L2P od jednego i od drugiego sprzedawcy i powiem szczerze, nie warto przepłacać, chyba ze ktoś potrzebuje programowanej latarki, bo poza tym obie wykonane są podobnie, pomijając fakt że to ten sam producent :)

A co do lutowania diody w pigule to ten sposób już ładnych parę lat temu podejrzałem na amerykańskim forum, więc nie sądzę żeby któryś ze sprzedawców z Polski mógł być prekursorem tej metody Panowie!
Awatar użytkownika
michal2001lach

Post autor: michal2001lach »

Cwanisz, masz na myśli to że obie latarki produkuje solarforce? :)
Faktycznie nie ma różnic np. przy odprowadzaniu ciepĺa?
Pozdrawiam, Michał
cwancisz

Post autor: cwancisz »

Ja nie zauważyłem żadnych różnic, w jednej i drugiej latarce, zarówno od kol. Grega jak i tej kupionej na www.solarforce.eu dioda zamontowana jest na takim samym podłożu, w obu przypadkach zastosowana jest pasta na gwinty, różnice zauważyłem tylko w cenie, a na solarforce.eu dodatkowo dostałem 5% rabatu za zakupy na kwotę powyżej 200zł. Także jeśli chodzi o mnie to z ręką na sercu mogę polecić!
beny2525

Podziekowania

Post autor: beny2525 »

dzięki za pomoc dam zarobić Gregowi
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Od Grega kupując od niego bezpośrednio (PW, lub e-mail) dostawałem 5% zniżki w porównaniu do zakupu, który byłby przez allegro. To chyba po prostu kwota jaka nie idzie do allegro :)

Programowalne sterowniki są warte swojej ceny :) (moim zdaniem oczywiście) Na dodatek moim zdaniem warto dopłacić nawet do sterownika extended ze względu na 2 rzeczy:
1. Sprawdzenie stanu naładowania (bardzo mi się przydaje)
2. Ochronę termiczną - nie wiem, czy mi się przydaje, ale wolę mieć, niż nie mieć :)
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
ODPOWIEDZ