Naświetlacze led 10-20w-zakup hurtowy

Domowe, energooszczędne instalacje LED, HID, halogenowe etc. Światło w stacjonarnych aplikacjach codziennego użytku.
pawel4090

Naświetlacze led 10-20w-zakup hurtowy

Post autor: pawel4090 »

Witam panowie, mam nie typowe pytanie, chcemy oświetlić kilka domów. Potrzebujemy trochę naświetlaczy 10-20w, czy ktoś orientuje się, może podpowiedzieć, gdzie można wykonać zakup hurtowy ? Oczywiście chodzi o cenę, jak najniższa.
Ceny na Alledrogo są atrakcyjne, ale może, można taniej :)
Pozdrawiam Paweł
fxxx

Post autor: fxxx »

promocje w hurtowniach elektrycznych, tylko weź pod uwagę, że co tanie co drogie-tzn obowiązkowo trzeba rozebrać i poskładać tak jak trzeba w najlepszym wypadku.
pawel4090

Post autor: pawel4090 »

fxxx patrzyłem w kilku hurtowniach, ceny wyższe niż na Alledrogo.
Temat polepszenia termiki i przesmarowania uszczelek, już dawno przerobiony :)
Pozdrawiam Paweł
radoldz

Post autor: radoldz »

Niekoniecznie musi być drożej. Ceny oficjalnie podawane nie muszą być cenami ostatecznymi.
W wielu sklepach jest możliwość negocjacji ceny, po wysłaniu zapytania czym dość często uzyskujemy naprawdę fajną ofertę na ... tu była reklama ..., mimo faktu, iż ta technologia wciąż trochę kosztuje :lol: .
Edit Pyra
Ostatnio zmieniony środa 12 mar 2014, 18:56 przez radoldz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marmez
Kontakt:

Post autor: marmez »

Na 3 posty kolegi radoldz w dwóch są linki do jednego sklepu, i to bardzo ładnie zgodznie z SEO podpięte pod słowa kluczowe... Chyba reklamy można by usunąć... i ewentualnie wszcząć inne środki zapobiegawcze...

----
O zanim skończyłem pisać, to już Pyra wyczyścił :)
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
ODPOWIEDZ